1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Sosyal Medya Kürt ve Türk Irkçılarının Provokasyon Merkezi Haline Geldi
Sosyal Medya Kürt ve Türk Irkçılarının Provokasyon Merkezi Haline Geldi

Sosyal Medya Kürt ve Türk Irkçılarının Provokasyon Merkezi Haline Geldi

Türkiye'de Kürtler ve Türkler arasında toplumsal bir savaş çıkarmak isteyen ve bundan rant elde etmek isteyen çevreler sosyal medyayı tam bir provokasyon merkezi haline dönüştürdüler.

10 Eylül 2015 Perşembe 06:57A+A-

HAKSÖZ HABER

Gezi olayları sırasında ulusalcı sol çevrelerin çok yi bir şekilde kullanıp algı operasyonları gerçekleştirip başka ülkelerde yaşanan olayları Türkiye'de yaşanmış gibi servis ettikleri sosyal medyada bu defa kürt ve türk ırkçıları tarafından kullanılıyor.

Son olarak sosyal medyada dolaşan bir fotoğraf, Türk-Kürt toplumları arasında bir savaş çıkartmak için nasıl bir algı operasyonu yaptığını bir kez daha gözler önüne serdi. 

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafa göre; Kürt olduğu iddia edilen bir şahıs Eskişehir'de darp edildi. Ancak olayın aslı çok geçmeden anlaşıldı.

Fotoğrafın, Şam'da hırsızlık yaparken yakalanan bir kişinin darp edildikten sonra çekildiği ortaya çıktı. Bu olay Türkiye'de gerilimin artmasını isteyen çevrelerin provokasyon gerçekleştirmek için her türlü alanı nasıl kullandıklarını bir kez daha ortaya koydu.

İşte paylaşılan o fotoğrafın aslı:

kff1h_1441841812_4097.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

2 Yorum