1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Medya Siyonist Çete İle Türkiye Arabuluculuğuna mı Soyundu?
Medya Siyonist Çete İle Türkiye Arabuluculuğuna mı Soyundu?

Medya Siyonist Çete İle Türkiye Arabuluculuğuna mı Soyundu?

Yeni hiçbir şey söylemedikleri halde Lieberman ve Netanyahu’nun açıklamalarının manşetlere taşınmasının anlamı ne?

25 Temmuz 2012 Çarşamba 19:22A+A-

Haksöz Haber

Son günlerde Türkiye medyasında İsrailli siyasilerin açıklamaları manşetleri belirliyor. Önce Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, ardından Başbakan Netanyahu’nun Türkiye ile ilişkilerin geliştirilmesine yönelik temenni içerikli sözlerinin alıntılandığını gördük. Anlaşılan o ki, İsrail yeni bir imaj parlatma kampanyası dahilinde Türkiye medyasından pek çok ismi ağırlamış.

Siyonist çetenin bu iki üst düzey yetkilisi ile görüşen gazetecilerin bozulan ilişkilerin tamir edilmesine yönelik farklı ifadeleri gazetelerine yansıtırken, çok önemli ve yeni birtakım bilgiler ve sözler aktarmış bir hava yansıtmaları dikkat çekici. Oysa ortada yeni bir durum yok. İsrailliler başından itibaren Türkiye ile ilişkilerin bozulmasından rahatsız olduklarını, bunun giderilmesini istediklerini ama “özür” konusunun fazla öne çıkartılmasına karşı olduklarını tekrarlamaktaydılar. Yeni olan muhtemelen ABD yönetiminin İsraillileri Türkiye ile ilişkileri geliştirmek için adım atmaya teşviki. İsrail tarafının da bu yönlendirmeler doğrultusunda adımlar attığını ve bu amaçla Türkiye’den bir grup gazetecin davet edildiğini düşünmek yanlış olmaz.

Türkiye’den giden gazetecilerin hemen hepsinin topluluğa ifade edilmiş sözleri “özel görüşme” şeklinde gazetelerine aktarmaları komik bir durum oluşturmuş. Daha kötüsü ise hiçbirinin Siyonist çetenin ne dün gerçekleştirdiği vahşice suçlar, ne de halen işlemeye devam ettiği suçlar hakkında hiçbir şey sormamaları! Yani karşılaştığımız manzara tam bir al gülüm, ver gülüm durumu!

Belli ki sadece İsrail’de değil, Türkiye’de de ilişkilerin tamir edilmesini arzulayan epeyce bir çevre var. Bunların önümüzdeki süreçte seslerini yavaş yavaş yükseltmeleri şaşırtıcı olmayacaktır. Bu noktada Müslümanlar olarak Siyonist çeteyle ilişkilerin daha ileri bir düzeye taşınmaya gayretlerine karşı uyanık olmak zorundayız. 

medya-liberman.jpg

HABERE YORUM KAT