1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Huzurlarınızda “Yeni Atatürk”
Huzurlarınızda “Yeni Atatürk”

Huzurlarınızda “Yeni Atatürk”

Haydar Baş, Kemalizm'i Haydarizm ile güncelleyerek ve takviye ederek toplumun karşısına çıkmak üzere tüm hazırlıkları tamamladı. Yeni Mesaj gazetesi manşetten, Rusların Baş'a dizdiği övgülere yer verdi ve Baş'ı 'Yeni Atatürk' ilan etti.

20 Haziran 2018 Çarşamba 17:24A+A-

HAKSÖZ HABER

Bir takım Rus internet siteleri Prof. Dr. Haydar Baş’tan “Türklerin yeni Atatürk’ü” diye bahsetmesi gündeme geldi.

Bağımsız Türkiye Partisi Lideri Prof. Dr. Haydar Baş’a yakınlığıyla bilinen Yeni Mesaj gazetesi bugünkü manşetine Rus medyasındaki Haydar Baş yorumlarını taşıdı.

Haberde, şu ifadeler yer aldı:

“Türkiye’de tüm sorunları çözecek formülleri içinde barındıran Milli Ekonomi Modeli’nin sahibi Prof. Dr. Haydar Baş’a karşı büyük bir karartma ve perdeleme faaliyeti yürütülüp, görmezden gelinmeye çalışılsa da başta Rusya olmak üzere tüm dünyada, Prof. Dr. Haydar Baş ve Milli Ekonomi Modeli adeta fırtına gibi esiyor. Bugün başta BRICS ülkeleri (Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika) olmak üzere 4 milyardan fazla nüfusa sahip ülkelerde Prof. Dr. Haydar Baş’ın dünyadaki tüketim yanlı tek ekonomi sistemi olan Milli Ekonomi Modeli’nin formüllerinin hayata geçtiği biliniyor. Pek çok internet sitesinde Prof. Dr. Haydar Baş’ın ortaya koyduğu tezlerden ‘Baş Sistemi’ ve ‘Haydarizm’ diye bahsediliyor.

Rusya’da gazetelerde, dergilerde, akademik yayınlarda ve binlerce internet sitesinde Prof. Dr. Haydar Baş’la ilgili haberler, yazılar ve akademik tebliğler yayınlanıyor.

Rusya’da ünlü isimler Prof. Dr. Haydar Baş’a ve Milli Ekonomi Modeli’ne övgüler dolu yazılar kaleme alıyor. Bunlardan birisi Rusya’nın ünlü İslam âlimi Âmin Ramin. Kendi internet sitesinde Prof. Dr. Haydar Baş’ı anlatarak ‘Türkler Haydar Baş’ın resimlerini öpüyor’ diyen Amin Ramin, ‘Türkler yeni Atatürk’ü buldular’ ifadelerini kullandı. Ramin, Prof. Haydar Baş’ın çalışmalarıyla, yaşantısıyla İslam dininin gerçek sünnetini yaşattığını yazılarında dile getiriyor.”

HABERE YORUM KAT

4 Yorum