1. HABERLER

  2. HABER

  3. Demirel Şimdi de 'Adli Tıp'çı Oldu!
Demirel Şimdi de Adli Tıpçı Oldu!

Demirel Şimdi de 'Adli Tıp'çı Oldu!

Mağduru olduğunu iddia ettiği 28 Şubat sürecinde giymediği kıyafet kalmayan Demirel, Turgut Özal'ın ölümüne de bir 'Adli Tıp'çı gibi açıklık getirdi!

26 Kasım 2012 Pazartesi 21:02A+A-

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın zehirlendiği iddialarına katılmadığını söyledi. Demirel, "Bu konuda bana yöneltilmiş bütün laflar safsatadır" dedi.

Demirel, gündemdeki konularla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu. 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın zehirlendiği yönündeki iddialara katılmadığını belirten Demirel, "Turgut Özal'ın başkaları tarafından öldürüldüğü yönündeki iddialara katılmıyorum" dedi.

TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu'nun çalışmalarına da değinen Demirel, "Ben sorguya çekilmedim, ifade vermiş de değilim. Sadece komisyona bilgi verdim. Darbe Komisyonu'nun görevini çok yaymadan tamamlaması gerekir" diye konuştu.

Kendisinin de 28 Şubat mağduru olduğunu dile getiren Süleyman Demirel, şöyle konuştu:

"28 Şubat sürecinde yaptığım her şey anayasaya ve kanunlara uygundur. Ben görevimi yaptım. Ben darbenin başmağduruyum. Hesaplaşmamı yaptım; yeniden başbakan ve cumhurbaşkanı oldum." (Dünya Bülteni) 

HABERE YORUM KAT