1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Ceyşul İslam Şam'ın Merkezini Vurdu
Ceyşul İslam Şam'ın Merkezini Vurdu

Ceyşul İslam Şam'ın Merkezini Vurdu

Suriye’nin başkenti Şam, bugün ülkede dört yıldır sürmekte olan savaşta direnişçiler tarafından gerçekleştirilen en büyük saldırılardan birine hedef oldu.

26 Ocak 2015 Pazartesi 00:18A+A-

HAKSÖZ HABER

Daha önce Esed güçlerinin Doğu Guta'ya gerçekleştirdiği saldırılara karşı misliyle cevap vereceklerini duyuran Zehran Alluş liderliğindeki Ceyşul İslam grubu bugün Şam'ın merkezine büyük bir saldırı gerçekleştirdi.

Doğu Guta bölgesindeki haber kaynaklarından elde edilen bilgiye göre Ceyşul İslam güçleri pazar günü öğleden itibaren Şam'ın merkezini hedef alan onlarca roketle ve havan topuyla büyük bir saldırı gerçekletirdi.

Atılan roketlerin Şam'ın merkezinden büyük bir tahribata yolaçtı ve Esed güçlerinin zaiyatı hakkında farklı bilgiler geliyor.a Zehran Alluş'un yaptığı açıklamanın ardından Şam'ın merkezine yapılan bombalı saldırıların 100 ü geçtiği belirtiliyor.

Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre saldırılarda Emeviye bölgesi, Mezze'deki üniversitenin bir kısmı ve eşzamanlı olarak da Mezze'deki askeri üssü ve hapishane hedef alındığı bildirildi.

sam-1-001.jpg

sam-2-001.jpg

HABERE YORUM KAT