1. HABERLER

  2. HABER

  3. TEKNOLOJİ

  4. Bu Uygulama İle Whatsapp'ta Kimsenin Özeli Kalmadı
Bu Uygulama İle Whatsapp'ta Kimsenin Özeli Kalmadı

Bu Uygulama İle Whatsapp'ta Kimsenin Özeli Kalmadı

WhatsApp için geliştirilen uygulamalar arasındaki en detaycı olan WhatsStats, listenizdeki kişilerin tüm aktivitelerini öğrenmenizi sağlıyor.

06 Şubat 2016 Cumartesi 13:08A+A-

Geçtiğimiz yıl ani bir şekilde yayılan ve WhatsApp için geliştirilmiş ilk uygulama olan WhatsDog, ‘stalk’ kültürünün internetten uygulamalara geçmesini sağlamıştı.

İstediğiniz kişinin online olup olmadığını öğrenebildiğiniz bu uygulama artık Google Play Store’da yer almıyor fakat yerini tutması için uygulamalar geliştirilmeye devam ediliyor, son günlerin en popüler WhatsApp tabanlı uygulaması WhatsStatsonlardan bir tanesi.

Uygulamanın kullanıcılara verdiği bilgiler o kadar fazla ki neredeyse aldığı nefese kadar takip edebiliyorsunuz. Kişinin son görülme zamanını, çevrimiçi olduğu zaman aralıklarını ve toplam çevrimiçi olduğu süreyi (gün içerisinde), durum mesajı geçmişini, profil fotoğrafı geçmişi gibi birçok aktiviteden haberinizin olmasını sağlayan uygulamanın işe yaraması için, kişinin durum ve profil fotoğraf ayarlarının ‘Herkes’ şeklinde ayarlanmış olması gerekiyor.

Webtekno'nun haberine göre iOS için bu tarz uygulamaların geliştirilmesi pek mümkün olmuyor. Apple’ın bu konudaki tavrı net olduğu için geliştiriciler de pek üzerine düşmüyor. Fakat geliştiricilere hemen hemen sınırsız özgürlük sağlayan işletim sistemi Android, aklımıza gelen her şeyi uygulamaya dökebilmemize imkan sağlıyor. Bu uygulama da yine yalnızca Android için geliştirilmiş.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum