1. HABERLER

  2. HABER

  3. Zaman ve Milliyet'ten Bozgun Manşeti!
Zaman ve Milliyet'ten Bozgun Manşeti!

Zaman ve Milliyet'ten Bozgun Manşeti!

Gülen grubunun yayın organı Zaman ve Milliyet'in bugün attıkları manşetler uğradıkları hayal kırıklığı ve bozgunun büyüklüğünü gösterir nitelikte.

01 Nisan 2014 Salı 14:08A+A-

17 Aralık darbe girişiminin medya üssü olan Gülen grubunun yayın organı Zaman, bütün manipülasyonlarına rağmen AK Parti'nin zafer kazanması sonrası büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

YENİLGİ PSİKOLOJİSİ

Yayınladığı manipülatif anketlerde AK Parti'yi yüzde 36 gösteren ve Gülen grubuyla ittifak yapan partileri ise yüksek gösteren Zaman, seçim sonuçları ile büyük bir şok yaşayıp panikledi. Gazete bugün attığı “En uzun gece” manşetinde “30 Mart sandık sonrası yaşanan tartışmalarla Türk siyasi tarihine en uzun seçim gecelerinden biri olarak geçti. Oy sayımı, önceki seçimlerin aksine başta Ankara olmak üzere ertesi güne sarktı” ifadelerini kullandı.

Bu ifadelerle okurlarına yaşanılan hezimeti hafifleterek sunmaya çabalayan Zaman, seçim öncesi başlattıkları sandık manipülasyonunun da tutmadığını gördü. Bazı yerlerde yeniden sayılan oyların ise sonucu değiştirmediği görüldü.

DÜN ATACAKLARI MANŞETİ BUGÜN ATTILAR

AK Parti’nin zafer kazandığı seçimlerde seçim gecesi atması gereken başlığı bugün atan bir diğer gazetede Fikret Bila’nın başında bulunduğu Milliyet oldu. Zaman’la pişti olan Milliyet, “En uzun seçim” manşetini kullandı.

İşte Zaman ve Milliyet’in bozgun ifadesini yansıtan manşetleri:

 

 

(Haber 10)

HABERE YORUM KAT

3 Yorum