1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Vali Mustafa Çiftçi’den Kemalist saldırgana dava!
Vali Mustafa Çiftçi’den Kemalist saldırgana dava!

Vali Mustafa Çiftçi’den Kemalist saldırgana dava!

Çorum’da İskilipli Atıf Hoca’ya dua ettiği için hakarete uğrayan Vali Mustafa Çiftçi saldırgana dava açtı!

07 Eylül 2021 Salı 12:37A+A-

HAKSÖZ HABER

Sol-Kemalistlerin itikadi bir vecibe olarak gördükleri “İskilipli Atıf düşmanlığı" tarihi gerçeklerin çarpıtılması üzerine kurulu. Şehid’in “hain” olduğu gibi akıl ve mantık dışı iddialar defalarca cevaplandırılmasına rağmen aynı ezberleri dile getirmeye devam ediyorlar!

Bu zihniyete artık tarihi gerçekleri anlatmanın çok faydası olmayabilir. Bunun yanında ise hem suçlu hem güçlü kabilinden kendileri gibi düşünmeyen herkesi de mahkum etmeye çalışırlar. Öyle ki valiler bile hakarete maruz kalabiliyor!

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, İskilipli Atıf Hoca’nın şehadet yıl dönümünde mezarı başında duaya katılmıştı. Bu durum sol-Kemalistleri tabiri caizse çılgına çevirdi. Mustafa Çiftçi’nin bu asil davranışına kendisine yakışan bir şekilde hakaretlerle karşılık veren Kemalist saldırganlardan Can A. İsimli bir müptezel sosyal medyadan şunları söylüyor: “Allah sizi kahretsin. Bu milletin bağımsızlık mücadelesine düşman, vatan haini birini anan herkes benim gözümde Cumhuriyet düşmanı ve haindir”

Allah yolunca şehid olanlar için el açıp dua edenlere “Allah sizi kahretsin” diyecek zeka seviyesine sahip bu utanmaza hakaretleri sebebiyle Vali Mustafa Çiftçi tarafından dava açıldı!

Mustafa Çitfçi’nin hukuki yolları kullanması da sol-Kemalistleri oldukça rahatsız etmişe benziyor. Bu konuda onları rahatsız etmiş olmak bile oldukça onurlu bir harekettir. Vali Bey bu duruşunda sebat ederek misallerine önemli bir örneklik teşkil ediyor!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum