1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. TBMM Başkanı Şentop'tan, Şebbiha Aydınlık'a 100. yıl kutlaması!
TBMM Başkanı Şentop'tan, Şebbiha Aydınlık'a 100. yıl kutlaması!

TBMM Başkanı Şentop'tan, Şebbiha Aydınlık'a 100. yıl kutlaması!

Sicili İslam düşmanlığı noktasında son derece kabarık, Türkiye'deki misyonu Çin ve Rusya adına nüfuz ajanlığı yapmak olan ve katil Esed’in medyada Şebbihalığını sürdüren Perinçek, AK Partili isimlerce sahipleniliyor.

14 Haziran 2021 Pazartesi 14:10A+A-

Perinçekgillerin Aydınlık isimli paçavrasını sahiplenme noktasında bir dayanışma örneğini de TBMM Başkanı Mustafa Şentop ortaya koydu.

Aydınlık'ın 100. yılını yayımladığı tebrik mesajıyla kutlayan TBMM Başkanı Şentop, mesajında “baskı ve manipülasyonlara boyun eğmeyecek güç ve kararlılıkta olduğunu bu vesile ile vurgulamak isterim” ifadelerine yer verdi.

 

Şentop'un mesajı:

“Türkiye Cumhuriyeti, İstiklal Savaşı döneminde olduğu gibi günümüzde de stratejik konumu gereği terör örgütleri, sömürgeciler ve onların işbirlikçilerinin saldırılarıyla meşgul edilmek ve gelişiminin önüne bu yollarla set çekilmek istenen bir ülkedir.

Ülkesini, milletini seven ve milletin değerlerine bağlı hangi kurum ve yurttaşımız varsa, kökleri istiklal mücadelemize kadar uzanan zararlı yapılar ile bazı basın yayın iletişim araçları vasıtasıyla medyanın her alanında suikast çeteleri vasıtasıyla şahsiyetlerinin lekelenmesi, saygınlığının zedelenmesi için saldırılara maruz bırakılmakta, susturulmak ve itibarsızlaştırılmak istenmektedir.

Basın hak ve özgürlükleri, halkın haber alma ve bilgilenme hakkı yanında fikir ve ifade özgürlüğü için zorunludur.

Bu alanda objektif ölçülere riayet ederek, manipülasyonlara girişmeksizin, terör ve çıkar amaçlı suç örgütlerinin uzantısı olarak hareket etmeksizin canla başla çalışan gazeteci ve yazarlar, ülkemizin her alandaki gelişiminde ve insanların doğru ve gerçek bilgilere ulaşmasında önemli vazifeler üstlenmektedir.

Şanlı tarihinin en güç dönemlerinde dahi baskı ve zorbalıklara boyun eğmeyen devletimizin bugün de hiçbir terör örgütüne, baskı ve manipülasyonlara boyun eğmeyecek güç ve kararlılıkta olduğunu bu vesile ile vurgulamak isterim.

Güzel ve Aydınlık Yarınlara...”

 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum