Haksöz Haber
  • Yorum Analiz / 11:28Avrupa-merkezci bilgiye karşı “Modern Dünyanın Kökenleri”
  • Yorum Analiz / 10:32Batılılaşma ve Türk tarihinin yeniden icadı
  • Filistin / 09:19Gazze'de bir emniyet mensubunun "İsrail ajanları" tarafından öldürüldüğü bildirildi
  • Filistin / 09:06İşgal ordusu Nur Şems Mülteci Kampında 25 binayı daha yıkma kararı aldı
  • Lübnan / 08:43İsrail'in Lübnan'ın güneyine düzenlediği İHA saldırılarında 2 kişi hayatını kaybetti
  • Lübnan / 08:24İşgalci İsrail, ekim başından bu yana Lübnan'ın güneyinde 40 kişiyi katletti
  • Kur'an / 07:49"Kıyamet günü Allah, müşriklere: 'Bana ortak olduklarım iddia ettiğiniz şeyleri çağırın' der..."
  • Gündem / 01:50Liselerde Cuma namazı iznine “Laiklik Meclisi”nden suç duyurusu
  • Yorum Analiz / 00:23Yaşlıların görünmeyen yalnızlık duvarları
  • Dünya / 23:21Avusturya'da okullarda 14 yaş altındakilere başörtüsünü yasaklayan tasarının parlamentodan geçmesine tepki
  • Haber
  • Yorum Analiz
  • Çeviri
  • İslam Dünyası
  • Etkinlik-Eylem
  • Röportaj
  • Basın Açıklaması
  • Kültür Sanat
  • İslam
  • Yazarlar
İstanbul9 °C
Etkinlik Takvimi
ETKİNLİK TAKVİMİ
  1. HABERLER

  2. Tamer KORKMAZ Haberleri

Bu bir “Koş Memo” filmidir!Bu bir “Koş Memo” filmidir!"CHP kapatılsın", "muhalif milletvekilleri yurt dışına sürgüne gönderilsin" söylemleri AK Parti'yi hızla dejenere ederken toplumdan da iyice uzaklaştırıyor. Peki bu söylemlerin sahipleri kim? Bu tarz çıkışlar kime ve neye hizmet ediyor?
“Uçurtmayı Vurmasınlar” yahut “onları uçuran çocukları kim vurdu?”“Uçurtmayı Vurmasınlar” yahut “onları uçuran çocukları kim vurdu?”
Libya Yönetimini Ele Geçirme Hayallerinin Suya Düşmesi Karşısında Karalar Bağlıyorlar!Libya Yönetimini Ele Geçirme Hayallerinin Suya Düşmesi Karşısında Karalar Bağlıyorlar!Tamer Korkmaz, Hafter’in Türkiye ve UMH karşısında yenilgisinin ardından ateşkes arayışına girmesi ile beraber gündemde olan ilhak kararı ve koronavirüse karşı tedbirsizliğiyle konuşulan Brezilya başbakanını yorumluyor.
Eşcinsel Sapkınlığın Siyasi Ayağına Dönüşmek Nasıl Bir Gururdur?Eşcinsel Sapkınlığın Siyasi Ayağına Dönüşmek Nasıl Bir Gururdur?
Küçücük Bir Virüs ‘Çağdaş Batı Medeniyeti!’nin Maskesini İndirmeye Yetti!Küçücük Bir Virüs ‘Çağdaş Batı Medeniyeti!’nin Maskesini İndirmeye Yetti!Batının koronavirüs imtihanı karşısında yaşadığı sarsıntıyı değerlendiren Tamer Korkmaz, Garpzedeler tarafından hayranlıkla dillendirilen “Çağdaş Batı Medeniyeti!”nin küçücük bir virüs tarafından alaşağı edilen hallerine dikkati çekiyor.
Anayasa Mahkemesi: Hapishanenin, Hak İhlallerini Anlatan Mektubu Engelleme Yetkisi YokAnayasa Mahkemesi: Hapishanenin, Hak İhlallerini Anlatan Mektubu Engelleme Yetkisi Yok
“Ağızlara Laik” Mesajlar Vererek Netice Alamazsınız!“Ağızlara Laik” Mesajlar Vererek Netice Alamazsınız!Yazısında Nihat Zeybekçi’nin ‘şarap’ çıkışını değerlendiren Tamer Korkmaz, bu derece ilkesizleşen Zeybekçi’nin İzmirli laikçilerin gözüne girmeyi başaramayacağını, dolayısıyla beyhude bir çaba içerisinde olduğunu söylüyor.
28 Şubat Sürecinde Atılan Manşetlerden de Hesap Sorulacak mı?28 Şubat Sürecinde Atılan Manşetlerden de Hesap Sorulacak mı?
İşte İçerideki Charlie'ler...İşte İçerideki Charlie'ler...Batı Kulübü’nün Türkiye ayağındaki ‘Ecnebi Cumhuriyet’ birinci sayfasından Charlie Hebdo’nun 16 sayfalık özel sayısını“ 4 sayfalık yazı ve karikatür seçkisi” yaparak yayınladı. Böylece “İçerideki İliştirilmiş Charlie” olduğunu cümle aleme gösterdi.
Yirmi Yıllık Enkaz: Uğur Mumcu SuikastıYirmi Yıllık Enkaz: Uğur Mumcu Suikastı

DÜŞÜNCE PLATFORMU

  • SELAHADDİN E. ÇAKIRGİL‘Esed Hanedanı ve Baas diktatörlüğü'nün devrilmesinden bir yıl sonrasına bakmaya çalışırken...MURAT KAYACANAdaletle yürünen Tevhid yoluYUNUS ÇOLAKOĞLUUlus devlet paradigması ve kürd sorununda kalıcı çözümM. HASİP YOKUŞMelaye Cîziri’nin izinde: Kardeşliği yeniden tesis etmekHAMZA TÜRKMENİlahiyat ve diyanet eğitimlerinde İslami özgünlük geliştirilebilir mi?
  • ENVER CANGruplaşma sosyolojisi: Bourdieu, kültürel sermaye ve istişareNİMET ORBAYVefaBETÜL ÜZERDin kalbe indiğinde şiddet azalırABDULLAH SEYDAMüslüman Kardeşler neden hedefte?ALAADDİN YURDERİKötülük ağını yırtacak bir parantez diriliş davası
ÇOK OKUNANLAR
30
7
1
  • Liselerde Cuma namazı iznine “Laiklik Meclisi”nden suç duyurusuLiselerde Cuma namazı iznine “Laiklik Meclisi”nden suç duyurusu
  • Yaşlıların görünmeyen yalnızlık duvarlarıYaşlıların görünmeyen yalnızlık duvarları
  • "Kıyamet günü Allah, müşriklere: 'Bana ortak olduklarım iddia ettiğiniz şeyleri çağırın' der...""Kıyamet günü Allah, müşriklere: 'Bana ortak olduklarım iddia ettiğiniz şeyleri çağırın' der..."
  • İşgal ordusu Nur Şems Mülteci Kampında 25 binayı daha yıkma kararı aldıİşgal ordusu Nur Şems Mülteci Kampında 25 binayı daha yıkma kararı aldı
  • Batılılaşma ve Türk tarihinin yeniden icadıBatılılaşma ve Türk tarihinin yeniden icadı
  • Gazze'de bir emniyet mensubunun "İsrail ajanları" tarafından öldürüldüğü bildirildiGazze'de bir emniyet mensubunun "İsrail ajanları" tarafından öldürüldüğü bildirildi
  • İsrail'in Lübnan'ın güneyine düzenlediği İHA saldırılarında 2 kişi hayatını kaybettiİsrail'in Lübnan'ın güneyine düzenlediği İHA saldırılarında 2 kişi hayatını kaybetti
  • İşgalci İsrail, ekim başından bu yana Lübnan'ın güneyinde 40 kişiyi katlettiİşgalci İsrail, ekim başından bu yana 40 Lübnanlıyı katletti
  • Avrupa-merkezci bilgiye karşı “Modern Dünyanın Kökenleri”Avrupa-merkezci bilgiye karşı “Modern Dünyanın Kökenleri”
  • Hüseyin Hatemi rezilliğini sergilemeye devam ediyor!Hüseyin Hatemi rezilliğini sergilemeye devam ediyor!
Haksöz Haber
  • Künye-İletişim
  • Günün Haberleri
  • Gizlilik Politikası
Tüm Hakları Saklıdır © 2001

Haksöz Haber

 |  0 212 524 10 28  | 

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Liselerde Cuma namazı iznine “Laiklik Meclisi”nden suç duyurusu
    • Yaşlıların görünmeyen yalnızlık duvarları
    • "Kıyamet günü Allah, müşriklere: 'Bana ortak olduklarım iddia ettiğiniz şeyleri çağırın' der..."
    • İşgal ordusu Nur Şems Mülteci Kampında 25 binayı daha yıkma kararı aldı
    • Batılılaşma ve Türk tarihinin yeniden icadı
    • Gazze'de bir emniyet mensubunun "İsrail ajanları" tarafından öldürüldüğü bildirildi
    • İsrail'in Lübnan'ın güneyine düzenlediği İHA saldırılarında 2 kişi hayatını kaybetti
    • İşgalci İsrail, ekim başından bu yana Lübnan'ın güneyinde 40 kişiyi katletti
    • Avrupa-merkezci bilgiye karşı “Modern Dünyanın Kökenleri”
    • Hüseyin Hatemi rezilliğini sergilemeye devam ediyor!
    • Açlık sınırı 30 bin TL ama opera ve baleye 5,2 Milyar TL bütçe
    • Yalanın Devriyesi: PKK medyasından TRT ekranlarına uzanan dezenformasyon
    • Kassam komutanlarından Raid Saad suikastla şehit edildi
    • Filistin’in kaybı Haydarpaşa Sabotajı ve 1917 şehitleri için istenen düzenleme
    • Şu medya sırtını nereye dayıyor acaba?