1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Tahriruş-Şam’dan Son Gelişmelerle İlgili Açıklama
Tahriruş-Şam’dan Son Gelişmelerle İlgili Açıklama

Tahriruş-Şam’dan Son Gelişmelerle İlgili Açıklama

Suriye’nin etkin muhalif gruplarından Tahrir’uş Şam askeri kanadı son gelişmelerle ilgili açıklamada bulundu.

22 Ağustos 2019 Perşembe 14:55A+A-

Fetih Medya’dan Muhammed Atta’nın Türkçeye tercüme ettiği açıklama şöyle:

Ramazandan sonra mübarek zilhicce ayını da bizlere cihad ameli içerisinde geçirten Allah’ a hamdolsun. Salat ve selam ise Allah bana Şam için kefil oldu diyen Muhammed (aleyhis-selam)’a olsun.

Büyük ecirlerin yazıldığı bu dönemde eşine tarihte çok az rastlanan kahramanlık ve fedakarlıklarla dolu anlar yaşadık. Genç yaşta Mus’ab bin Umeyr, Talha bin Ubeydullah ve Sa’d bin Ebu Vakkas (radiyallahu anhum) gibi yüceleri örnek alan cesaret ve atılganlıklara şahit olduk.

Allah’a içinde bulunduğumuz bu şerefli topluluk için zatının yüceliği ve ilminin genişliğince hamdederiz, bizlere bu aziz topluluk ile sebat vermesini dileriz.

Yaralarımızı sarıp eksiklerimizi gidererek en büyük sorumluluğumuz olan mübarek islam topraklarını son damla kanımıza kadar savunmaya ve Ehl-i Sünnet düşmanlarına saldırı hazırlıkları yapmaya devam edeceğiz.

Rabbimiz bizlere, askeri hamlenin başından bugüne kadar savaşı yüreği ağzında izleyen ve son ana kadar dilini açmaya cesaret edemeyen Rusya’nın ömrünün Şam ehlinden daha uzun olmayacağını müjdelemiştir.

Kıymetli Mücahitler; Allah (Azze ve Celle)’nin Şam’a kefil olduğu haberi bizlere ulaşmıştır. Bizlere düşen, Rabbimizin bizden istediği sebepleri yerine getirip en büyük silahımız olan tevekküle sarılmaya devam etmektir. Günler aramızda döndürülmekte ve Şam mücahitleri Allah (Azze ve Celle) tarafından çok daha büyük işlere hazırlanmaktadır.

Şu mübarek ayları kafirlere karşı savaş hatlarında geçirme imkanı veren ve içimizden şehitler alan Rabbimize verdiği nimetler sayısınca hamdolsun.

Razı olana kadar bizden almaya devam et ey Rabbimiz.

Bizden aldıkları ile bize hayat veren yola bağlılığımızı artıran Allah’a hamdolsun.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum