1. HABERLER

  2. HABER

  3. Suriyeli Çocukların Okuluna Molotoflu Saldırı
Suriyeli Çocukların Okuluna Molotoflu Saldırı

Suriyeli Çocukların Okuluna Molotoflu Saldırı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde sığınmacı Suriyelilerin çocuklarının eğitim gördüğü dört katlı binaya gece Molotof kokteyl saldırı gerçekleştirildi.

22 Temmuz 2015 Çarşamba 04:24A+A-

Cumhuriyet Mahallesindeki dört katlı binada eğitim gören Suriyeli çocukların okulu molotof kokteylli saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerin gerçekleştirdiği belirtilen saldırının görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre gece yarısı biri bayan iki kişinin ellerindeki molotof kokteyl ile binaya yaklaşarak kapı ve penceresinden içeri atmaya çalıştıkları, bunun üzerine olay yerinin alev topuna döndüğü ifade edildi.

İskenderun ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sabah saatlerinde binada ve çevresinde inceleme yaptı. Görgü tanıklarının bilgisine başvuran polis olayla ilgili biri bayan iki kişiyi aramaya başladı.

Mahalle sakinleri olayı yapanların ortamı karıştırmak istediklerini belirterek “Yazık görmüyorlar mı çevrede bir sürü ev var. Şu an boş olduğu için tehlike yaşanmadı. Ama ya iyice tutuşup bina yansa ve çevrede oturan insanlar var onlara zarar verirdi” dedi.

(Kaynak: Gençöncühaber)

HABERE YORUM KAT

2 Yorum