1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. “Şu çocuklara bakın! Bu çocukları kim öldürüyor?”
“Şu çocuklara bakın! Bu çocukları kim öldürüyor?”

“Şu çocuklara bakın! Bu çocukları kim öldürüyor?”

Gazze Hastanesi Başhekimi yaşananlar karşısında kimsenin bir şey yapmamasını kabul edemediklerini söylerken “neredesiniz?” diyerek dünyanın sessizliğine öfkesini gösterdi.

19 Ekim 2023 Perşembe 14:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Bir hastane sedyesinde yan yana dizilmiş cesetler… Ellerindeki kısıtlı imkanlarla bedenleri paramparça olmuş insanları hayatta tutmaya çalışan doktorların gözleri önünde can veren kadınlar, çocuklar ve yaşlılar…

Bombalanan Gazze ve işgal altındaki Batı Şeria'da dehşet bir öfke birikiyor. Siyonist çete işlediği cürümlerle kendisiyle normalleşme peşinde olan herkesi kendine getirdi. Siyonistlerle normalleşmenin saçmalık olduğunu onlarla ancak ve ancak savaşılması gerektiğini bütün dünya bir kere daha gördü!

El-Ehli Hastanesine gerçekleştirilen saldırı Aksa Tufanı’nın ne kadar haklı gerekçelerle düzenlendiğini de kanıtlamıştır. 7 Ekim’den 10 gün sonra bir hastaneyi vuran bir rejim geçmişten bugüne kadar hep aynı şeyi yaptı. Tehcir, tedhiş, terör…

Gazze Şeridi'ndeki bir hastanenin müdürü,  çok sayıda bebeğin katledildiği hava saldırısının ardından dünyanın sessizliğine tepki gösterdi. Han Yunus kentindeki Avrupa Gazze Hastanesi müdürü Yusuf el-Akkad “Şu çocuklara bakın. Bu çocukları kim öldürüyor?” diye soruyor.

Küçük çocukların bandajlı ve kanlı bedenlerinin arkasında duran Yusuf el-Akkad “ ‘Özgür dünya’, bu yaslı ve mazlum halka karşı yapılan katliamların neresindesiniz?” dedikten sonra elleriyle çocukların cansız bedenlerini gösteriyor!

Al Jazeera’nın yayımladığı raporlara göre son Siyonist saldırıda çocuk ölümleri daha önceki rakamları aştı. Verilen rakamlar Siyonist rejimin doğrudan çocukları hedef aldığını kanıtlayacak cinsten.

interactive-children-impacted-gaza-final-01-1-1697627863.webp

HABERE YORUM KAT

1 Yorum