1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Sorumsuz davranışlar yüz kızartıcı görüntüler ortaya çıkartır!
Sorumsuz davranışlar yüz kızartıcı görüntüler ortaya çıkartır!

Sorumsuz davranışlar yüz kızartıcı görüntüler ortaya çıkartır!

Gazze bombalanmaya devam ederken bazı AK Partili vekillerin Meclis'teki görüntüleri tartışmaya sebep oldu.

14 Aralık 2023 Perşembe 16:20A+A-

HAKSÖZ HABER

AK Partili vekillerin bir kısmı TBMM Genel Kurulu'nda devam eden bütçe görüşmelerinde çok yorulmuş olacaklar ki “stres atma” ihtiyacı duymuşlar. “Stres nasıl atılır?” sorusuna cevabı ise AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepoğlu Ataman, ciğer-kuzu şiş görüntülerini kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak vermiş.  

Meclis’in gündemi şuan Türkiye’nin gündemi değil. Ancak dünyanın gündemi belli… Siyonistler ve müttefikleri ne kadar unutturmaya ulaşsa da Gazze’de bombardıman devam ediyor. İşgal rejimi sahada istediği kazanımları elde edemese de Gazzelilere hayatı dar etmek için her yolu deniyor.

AK Parti iktidarı Filistin meselesinde sorumluluk üstlenmeye çalışıyor. Eksiklikleri olmakla birlikte Türkiye tarihi düşünüldüğünde iktidarın konumlanışı Filistin halkının duyarlılıklarından yana. Bu durum ise ortaya doğal olarak bir beklenti çıkartıyor.

İktidardan yapması beklenen şeyler arasından başta ticari ilişkilerin sonlandırılması olmak üzere birkaç başlık var. Ancak bu başlıklardan hiçbirisinin arasında Gazze’de bombardımanlar devam ederken mecliste “kebap partisi” düzenlemek yer almıyor. Herkesin bir şekilde hayatına devam etmeye çalıştığı bir vasatta bazı hususları normal görmek gerekebilir. Ancak temsiliyeti olan kişi ve kurumların attıkları adımlara herkesten daha fazla dikkat etmesi gerekir. Sorumsuz davranışlar yüz kızartıcı görüntüler ortaya çıkartır!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

10 Yorum