1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sokakta korona var, lebalep kapalı salonlarda yok!
Sokakta korona var, lebalep kapalı salonlarda yok!

Sokakta korona var, lebalep kapalı salonlarda yok!

AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi “pandemi önlemleri alınmış” bir şekilde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın görüldüğü kongrede, iğne atılsa yere düşmezdi.

24 Mart 2021 Çarşamba 16:52A+A-

HAKSÖZ HABER

Dün AK Partilileri taşıyan otobüslerin “korona önlemleri kapsamında yarı yarıya olması gerekirken” dolu olması ve AK Partililerin maskesiz bir şekilde hareket etmesi sosyal medyada tepkileri çekmişti.

Bugün de AK Parti kongresine katılımın “lebalep” olması sokaktaki vatandaşa ceza yazılırken, “AK Partililerin bu cezalardan muaf mı?” sorusunu sordurdu.

Sokaktaki vatandaşa maskesini nefes almak için dahi indirdiğinde ceza yazan kolluk kuvvetlerinin AK Parti kongrelerinde görünmemesi iktidarın hanesine yazılan eksilerden sadece birisi oldu.

Asker uğurlama, düğün, toplantı, konferans gibi etkinlikleri saatlerle sınırlayan, baskınlar düzenleyerek cezalar dağıtan yetkililer siyasilere iltimas tanımaya devam ediyor.

Eleştirilerin odağındaki AK Parti yetkilileri kongrelerde önlemlere uyulmaya çalışıldığını, geçmiş yıllardaki gibi "izleyici taşınmadığını" iddia etti. İzdiham görüntüleri için de, "Cumhurbaşkanı'na vatandaşın gösterdiği teveccüh" dendi.

Son süreçte, “AK Parti’nin inanılmaz bir şekilde topluma yakın olduğunu iddia ederken dahi uzak kalmasının açıklamasını yapamayan iktidar erkleri” kendilerini 2023’e nasıl hazırlıyorlar bilinmez ancak “Toplum içerisinde oluşturdukları sorunları aşabilecekler mi?” sorusu şu an için AK Parti aleyhine cevaplanıyor.

 

Dün otobüslerde çekilen görüntüler tepki çekmişti,

ak-parti-7-kongre.jpg

HABERE YORUM KAT

7 Yorum