1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. “Siz Kimsiniz de Bizim Kutsalımıza Saldırıyorsunuz?”
“Siz Kimsiniz de Bizim Kutsalımıza Saldırıyorsunuz?”

“Siz Kimsiniz de Bizim Kutsalımıza Saldırıyorsunuz?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa’da 300 kişinin bir bildiri hazırlayarak Kur’an-ı Kerim’den bazı ifadelerin çıkarılmasını istemesine “Siz kimsiniz de bizim kutsalımıza saldırıyorsunuz?” sözleriyle tepki gösterdi.

08 Mayıs 2018 Salı 13:12A+A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu.

Fransa’da 300 kişinin bir bildiri hazırlayarak Kur’an-ı Kerim’den bazı ifadelerin çıkartılmasını istemesine tepki gösteren Erdoğan, şunları dile getirdi:

“Fransa’da kendini bilmez bir grup çıkmış, Kur’an-ı Kerim’den bazı ayetlerin çıkartılmasını isteyen bir bildiri yayımlamış. Bunu söyleyenlerin Kur’an-ı Kerim’den haberlerinin olmadığı çok belli de acaba ömürlerinde kenti kitapları İncil’i, Tevrat’ı, Zebur’u hiç okumuşlar mıdır? Okusalar herhalde kendi kitaplarının da yasaklanmasını isterler.

Ey Batı… Bizim kutsal kitabımıza saldırdıkça şunu bilesiniz ki biz sizin kutsallarınıza saldırmayacağız ama sizi alaşağı edeceğiz. Siz her şeyden önce kimsiniz de bizim kutsalımıza veya kutsallarımıza saldırıyorsunuz? Biz sizin ne denli aşağılık olduğunuzu biliyoruz. Bunu zaten her yerde yaptınız, yapıyorsunuz, yeni tanımadık sizi. Fakat ne kadar siz bunları yapsanız da biz sizin kutsallarınıza aynı dille saldırmayacağız. Çünkü biz sizler gibi aşağılık değiliz.”

HABERE YORUM KAT

7 Yorum