1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonist “sivilleri” tanıyalım…
Siyonist “sivilleri” tanıyalım…

Siyonist “sivilleri” tanıyalım…

Siyonist bir kadın küçük çocuklara Gazze’yi nasıl yerle bir etmeleri gerektiğini şarkılar eşliğinde öğretiyor…

30 Kasım 2023 Perşembe 15:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Siyonizm bugün faşizmin en görünür versiyonu olarak insanlık tarihinde bir kırılmaya işaret ediyor. Azınlık bir kesim hariç bugün kimse Hitler faşizmini savunamazken Siyonizm etrafında bir araya gelen kitleler açıkça nefret suçları işleyip soykırımı savunabiliyorlar.

İşgal rejimi bu mantıkla kurulmuş bir rejimdir. Filistinlilerin toprakları üzerinde hak iddia ederek yola koyulan Siyonistler, Filistinlileri ise yok edilmesi gereken “nesneler” olarak tanımladılar. İnsani bütün vasıflarından arındırılan Filistin halkı artık böcek gibi ezilebilirdiler…

Siyonizm 75 senedir halkına bunu öğretiyor. Siyonizm’in tedrisatından geçen nesiller ise ruh hastalarına has özellikler taşıyorlar. Bir kadının çocukları olduğu tahmin edilen küçüklere öğrettiği şarkı sosyal medyada gündem oldu. Gazze’yi füzelerle nasıl yerle bir edeceklerini çocuklarıyla beraber marş halinde söyleyen Siyonist kadın, işgal rejiminde kimsenin “sivil” olmadığını bir kere daha kanıtlıyor.

Zaten savunmasız çocuklar ve yaşlılar, Siyonizm karşıtı Yahudiler yaşanan hiçbir şeyin sorumluluğunu taşımıyor ancak bunların dışında “sivil” denilerek dünyaya sunulan kişilerin birer patolojik vakıa olduğunu anlamak için şu videoyu izlemek yeterli olacaktır!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum