1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. HİNDİSTAN

  4. Siyonist sevici Hint rejimi Hind Receb'in filmini yasakladı
Siyonist sevici Hint rejimi Hind Receb'in filmini yasakladı

Siyonist sevici Hint rejimi Hind Receb'in filmini yasakladı

İşgal çetesinin Gazze’deki vahşi katliamlarından yalnızca biri olan "Hind Rajab'ın Sesi" filmi, dünya çapında ödüller almasına rağmen Hindistan’da Siyonist rejimle ilişkileri bozacağı gerekçesiyle yasaklandı.

25 Mart 2026 Çarşamba 13:59A+A-

HAKSÖZ HABER

Gazze’de Siyonist işgal çetesinin hamile kadınlardan kundaktaki bebeklere kadar sürdürdüğü soykırımın sembollerinden biri olan 5 yaşındaki Hind Rajab’ın hikayesi, beyaz perdeye taşınmıştı.

Tunuslu yönetmen Kaouther Ben Hania imzalı "Hind Rajab'ın Sesi" filmi, dünya çapında yayınlanmasına ve ödüller almasına rağmen, Modi rejiminin sansür duvarına çarptı.

Hindistan Merkez Film Sertifikasyon Kurulu (CBFC), beş yaşındaki masum bir kız çocuğunun katledilmesini anlatan filmin gösterimini engelledi. Alınan kararın gerekçesi ise olarak ise; filmin gösterilmesi halinde Hindistan ile terörist İsrail arasındaki diplomatik ilişkilere zarar verebilecek olması. Dağıtımcı Manoj Nandwana’nın, filmin İsrail ile yakın ilişkileri olan Batılı ülkelerde bile gösterime girdiğini hatırlatmasına rağmen, Hindistan yönetimi Siyonist dostlarını gücendirmemek adına sansür kararından geri adım atmadı.

Tarihsel olarakbakıldığında Filistin davasına destek veren Hindistan, Narendra Modi döneminde rotasını tamamen Siyonist işgal rejimine çevirmiş durumda. İsrail’i ziyaret eden ilk Hindistan Başbakanı olan Modi’nin bu tutumu, Hinistan'daki Müslümanlara yönelik uyguladığı çifte standart ve zulümlerde kimi örnek aldığını açıkça gösteriyor!

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum