1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siyonist medya yalanlarını sıralamaya devam ediyor!
Siyonist medya yalanlarını sıralamaya devam ediyor!

Siyonist medya yalanlarını sıralamaya devam ediyor!

Siyonist yayın organları Türkiye’nin Hamas mensuplarını sınır dışı ettiğini iddia etti!

01 Mayıs 2022 Pazar 13:34A+A-

HAKSÖZ HABER

Siyonist işgal rejimine yakın medya organı Hayom gazetesi Türkiye’nin İsrail ile ilişkileri geliştirmek amacıyla onlarca Hamas üyesini sınır dışı ettiğini ileri sürdü. Türkçe yayın yapan Şalom ise bu iddiayı doğrulama gereği duymadan servis ediyor!

Hiçbir şekilde nesnel verilere dayanmadan gelişigüzel bir şekilde yazılan haber Türkiye’nin coğrafyadaki konumunu ve aldığı sorumluluğu tahfif etme amacını taşıyor. “Filistinli bir yetkili” ifadesi kullanıldıktan sonra az evvel bahsedilen iddia dile getiriliyor ama ne mantıklı bir izahı ne de resmi bir açıklama söz konusu!

Hamas dünyanın birçok ülkesi tarafından “terörle” ilişkilendirilerek hukuk dışı bir kategoriye itilmeye çalışılırken Türkiye, Hamas mensuplarının rahatça hareket edebildiği birkaç ülkeden birisi. Türkiye ile İsrail ilişkilerinde yaşanan gelişmeler sonrasında Siyonist medya tarafından servis edilen bu tarz haberler Türkiye'nin imajını zedeleme amacı taşıyor.

Geçtiğimiz günlerde Mescid-i Aksa’ya gerçekleştirilen saldırılar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kınanmış ve BM yetkililerine çağrıda bulunulmuştu. Müslümanlar açısından kabulü mümkün olmayan Türkiye-İsrail ilişkilerinin nasıl bir düzlemde kurulacağını belirlemek isteyen Siyonist medya yalan haberlerle kendince algı oluşturmak istiyor!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum