1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonist işgal rejiminin eli silahlı “sivilleri”
Siyonist işgal rejiminin eli silahlı “sivilleri”

Siyonist işgal rejiminin eli silahlı “sivilleri”

Siyonist işgal rejiminin "sivil vatandaşları" ellerindeki silahlarla Filistinlileri hedef almaya devam ediyor.

14 Ekim 2023 Cumartesi 11:45A+A-

HAKSÖZ HABER

İsrailli insan hakları örgütü B'Tselem'in yayımladığı videoda elinde silah olan bir Siyonist "sivil" silahıyla önce bir Filistinliyi darp etmeye çalışıyor ardından ise ateş ederek yaralıyor.

Etrafta toplanan kalabalıktan korkarak kaçan “sivil” uzaklaşırken Filistinlilere ateş etmeye devam ediyor. Siyonist çetenin “sivil” yalanını gözler önüne seren bu video işgal rejiminde çocuk ve yaşlı vatandaşlar dışında herkesin potansiyel bir asker olduğunu kanıtlıyor.

El-Halil’de gerçekleşen saldırı esnasında Siyonist çetenin “resmi askerleri” ise “sivil askere” müdahale etmiyor. Bu durum da silahlı “sivillerin” ordu tarafından silahlandırıldığına delil olarak düşünülebilir. Filistin Kızılayı yetkilileri, Siyonist işgalcinin vurduğu Filistinlinin ağır yaralandığını ve hastanede ameliyata alındığını aktardı.

İşgal altındaki Batı Şeria'da 7 Ekim'den itibaren Siyonist askerler ve silahlı Yahudi işgalcilerin ateş açması sonucu 45 Filistinli katledildi.

Tekrar ifade etmek gerekirse işgal rejiminde yetişkin erkek ve kadınlar için zorunlu askerlik kaçınılmaz bir görevken zorunlu askerliğini bitiren herkes de potansiyel asker olarak fiziksel gücü el verdiğince hizmet etmektedir. Özetle Siyonistlerin çocuk ve yaşlılar dışında sivilleri yok, işgalcileri var!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum