1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonist Herzog hezimeti kabul etti: Dayanılmaz derecede zor…
Siyonist Herzog hezimeti kabul etti: Dayanılmaz derecede zor…

Siyonist Herzog hezimeti kabul etti: Dayanılmaz derecede zor…

Siyonist Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Gazze Şeridi'nde 21 işgal ordusu askerinin öldürülmesi nedeniyle bu sabahın kendileri için "dayanılmaz derecede zor olduğunu" belirtti. Siyonistler Kassam karşısında perişan olmaya devam ediyor…

23 Ocak 2024 Salı 12:00A+A-

HAKSÖZ HABER

4 yaklaşan savaş Siyonistlerin çocuk ve kadınları hedef alarak galibiyet algısı oluşturmaya çalıştığı bir vasat ortaya çıkarttı. Sahada yaşadığı hezimeti ört bas etmek isteyen işgal rejimi Gazze halkını açlık ve vahşetle sindirmeye çalışıyor.

Tüm dayatmalara karşı ise Gazzeliler direnmekte kararlı. Dünyanın vicdanını ve onurunu kurtarmak için mücadele eden Gazze halkının desteği her gün artarken Siyonistler ise yalnızlaşıyor. Time Dergisi dahi Siyonist rejimin destek kaybettiğini kabul etmek zorunda kaldı.

Kassam Tugayları, Gazze’de elindeki kısıtlı imkanlarla işgal ordusuna karşı o kadar etkili operasyonlar gerçekleştiriyor ki Siyonistler için vaziyet iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı. Tam anlamıyla çekilmeleri durumunda mağlubiyeti tüm gerçekliğiyle kabul etmiş olacaklar. Buna karşı ise çatışma bölgelerinde ilerlemede kaydedemiyorlar. Netice olarak ise Tel Aviv rejimi kendi kamuoyunu oyalamak için katliamlarını sürdürerek özellikle Gazzeli çocukları hedef alıyor.

Geçtiğimiz gün ise Kassam tarafından hedef alınan Siyonist işgal ordusu tek seferde verdiği en ağır kayıplardan birisini yaşadı. Kassam’ın hedef alması sonucu işgal ettikleri 2 binanın altına gömülen 21 işgal ordusu askeri öldü. İşgalciler tarafından açıklanan bu rakamın daha fazla olabileceği tahmin ediliyor.

Siyonist Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Gazze Şeridi'nde 21 işgal ordusu askerinin öldürülmesi nedeniyle bu sabahın kendileri için "dayanılmaz derecede zor olduğunu" belirtti. Siyonistlerin yaşadıkları en “kolay” sabahın böyle olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz…

HABERE YORUM KAT

7 Yorum