1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Sapıklığa Tepki Cumhuriyeti Rahatsız Etmiş!
Sapıklığa Tepki Cumhuriyeti Rahatsız Etmiş!

Sapıklığa Tepki Cumhuriyeti Rahatsız Etmiş!

​​​​​​​Cinsi sapıklığın meşrulaştırılma çabasına karşı Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın yayınladığı mesajı Cumhuriyet gazetesi nefret söylemi diye gündemleştirmiş.

29 Haziran 2020 Pazartesi 13:04A+A-

HAKSÖZ HABER

LGBT adıyla örgütlenen cinsi sapıkların küresel çapta ifsadı yayma çabaları doludizgin sürüyor. Bu güruhun dünya genelinde onur haftası adı altında düzenlediği ifsadı yayma ve meşrulaştırma kampanyası Türkiye’de bilhassa sosyal medya üzerinden gündemleştirilmeye çalışılmakta.

Geçmişte sokaklara da taşınan bu eylemlere neyse ki son yıllarda iktidarın uyanmasıyla artık izin verilmemekte. Buna rağmen bilhassa sosyal medyada bu çevreler ve destekçilerinin yoğun bir kampanya yürüttükleri görülmekte. Bu kampanyaya sol çevrelerin ve CHP’li belediyelerin yoğun desteği de dikkat çekiyor.

Bu ifsad faaliyeti ahlaki, insani hassasiyetleri olan çevre ve şahıslardan doğal olarak tepki görmekte. Bu bağlamda Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık da yayınladığı bir mesajla bu ahlaksız, iğrenç kampanyaya tepki gösteren isimler arasında yer aldı.

Ne var ki Kerem Kınık’ın tepki mesajının Cumhuriyet gazetesini rahatsız ettiği görüldü. Cumhuriyet bugün manşetten yaptığı bir haberle Kerem Kınık’ın sapkınlığa karşı sözlerini nefret söylemi olarak tanımladı. Kemalist zihniyetin sapıklığı sevgi, sapıklığa karşı çıkmayı ise nefret olarak tanımlaması şaşırtıcı olmadı.

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kerem Kınık Twitter'dan şu paylaşımı yapmıştı:

"İnsanlık onurunu çiğnetmeyeceğiz.

Fıtratı ve çocuklarımızın ruh sağlığını koruyacağız. Sağlıklı yaradılışı bozan ve iletişim gücü ile anormali normal gibi gösterip pedofilik hayalleri çağdaşlık diye gencecik zihinlere zerk eden her kim olursa olsun mücadele edeceğiz.

Yok öyle!"

cmt91.jpg

HABERE YORUM KAT