1. HABERLER

  2. HABER

  3. Paralel Yapının Tehditleri Adana’da Devam Ediyor
Paralel Yapının Tehditleri Adana’da Devam Ediyor

Paralel Yapının Tehditleri Adana’da Devam Ediyor

Paralel yapı TIR operasyonunda umduğunu bulamayınca operasyonun başarısız olmasının faturasını Adana eski Valisi Hüseyin Avni Coş ve Özel Kalem Müdürü Vahdettin Sakallı’ya çıkardı.

16 Temmuz 2014 Çarşamba 00:20A+A-

HAKSÖZ-HABER

19 Ocak günü Suriye’ye yardım götüren MİT'e ait 3 TIR, Adana İl Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma ekipleri tarafından durdurularak, araçlara eşlik eden MİT personelini etkisiz hale getirdi. Kollarına ters kelepçe takılan MİT'çiler yere yatırılarak bir süre darp edildi. Hem Başbakanlık hem de Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un olaya müdahale etmesiyle kurtarılan MİT mensupları, devlet hastanesinden darp raporu alarak ilgililer hakkında şikayetçi oldular.

Paralel yapı TIR operasyonunda umduğunu bulamadı. Operasyonun başarısız olmasının faturasını ise Adana eski Valisi Hüseyin Avni Coş ve Özel Kalem Müdürü Vahdettin Sakallı’ya çıkardı.

Son günlerde sahte kimlikler üzerinden iftira, saldırı ve tehdit mesajları aldığını ifade eden Vahdettin Sakallı, paralel ve uluslararası terör örgütlerinin infaz listesinde olduğunu ifade etti.

Sıra Vahdettin Sakallı’da

'Cenevre 2’ görüşmelerinden hemen önce gerçekleştirilen TIR operasyonu, paralel yapının tüm çabalarına rağmen önlendi. Bu süreçte Vahdettin Sakallı’ya yakınlığı ile bilinen bir kişi ayağından vuruldu. Diğer bir arkadaşı ise işyerinde 5 kişi tarafından dövüldü ve ‘sıra Vahdettin Sakallı’ya geldi’ diyerek ayrıldılar.

Vahdettin Sakallı yaptığı açıklamada şunları belirtti:

"Türkiye’ye karşı haince yürütülen bu savaşta üslendiğim görev ve sorumluluklarım dolayısıyla asla pişman olmadım. Paralel örgüte karşı mücadeleme dün olduğu gibi bugün de devam ediyorum. Bu mücadelede Sayın Başbakanım hayatını ortaya koydu ve örnek bir mücadele yürütüyor. Bizler de bu manzarayı elimize tesbih alarak bir kenarda seyredemezdik. Şahitlik anlayışımız zulme karşı mücadele etmemiz gerektiğini söylüyor.

İsrail gibi ölümle tehdit edemezsiniz şehadete inanmış olan bizleri ey paralel yapı. İsmail Haniye gibi diyoruz: Siz yaşamaya biz şehadete aşığız!"

HABERE YORUM KAT