1. HABERLER

  2. HABER

  3. Özdil, Ahmet Türk'e Atılan Yumruğu Savunmuştu
Özdil, Ahmet Türk'e Atılan Yumruğu Savunmuştu

Özdil, Ahmet Türk'e Atılan Yumruğu Savunmuştu

Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı sonrası verilen tepkiler Yılmaz Özdil'in yazdığı 'Yumruk' yazısını akıllara getirdi.

09 Nisan 2014 Çarşamba 11:18A+A-

Bugün partilerin grup toplantıları öncesi yaşanan bir olay ülke gündemine oturdu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu konuşması öncesi bir vatandaş tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Saldırıya birçok çevreden tepki gösterildi. Başbakan Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül saldırıyı kınadı ve Kılıçdaroğlu’na “geçmiş olsun” mesajı yolladılar. Yumruklu saldırıya verilen tepkiler Yılmaz Özdil'in daha önce yazdığı bir yazıyı akıllara getirdi.

AHMET TÜRK'E ATILAN YUMRUĞU SAVUNMUŞTU
Yıllar önce Ahmet Türk'ün Samsun'da uğradığı yumruklu saldırı sonrası olayı köşesine taşıyan Yılmaz Özdil "Yumruğunu "adaletin tokmağı" yerine koyup, Ahmet Türk'ün burnuna inen kişi, bu ülkede pek çok kişinin duygularına tercüman oldu." diyerek saldırganı savunmuştu.

YUMRUĞA "OH OLSUN" YAZISI
Yılmaz Özdil'in Ahmet Türk'e atılan yumruk hakkında yazdığı o yazı:

"Açın gazetelerin internet sayfalarını, bu haberin altına yapılan yorumları okuyun... Yumruğunu "adaletin tokmağı" yerine koyup, Ahmet Türk'ün burnuna inen kişi, bu ülkede pek çok kişinin duygularına tercüman oldu... Çünkü teröristi meşru hale getiren "açılım" saçmalığı, sadece bir tarafta değil, öbür tarafta da "eşkıyayı kahraman" yapmaya başladı.

Hukuku guguk haline getirirsen...
"Ona göre başka, buna göre başka" işletirsen, olacağı budur"

Öte yandan CHP’li Umut Oran da AK Parti Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a saldıran adamı koruyup sevmişti.

 

HABERE YORUM KAT