1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Nevşin Mengü yine İslam'a saldırıyor!
Nevşin Mengü yine İslam'a saldırıyor!

Nevşin Mengü yine İslam'a saldırıyor!

Bir milletvekilinin üç eşi olduğunu açıklaması üzerine Mengü İslam’a hakarette bulundu.

20 Ağustos 2023 Pazar 18:30A+A-

HAKSÖZ-HABER

Bir milletvekilinin üç ayrı hanımının bulunduğunu ifade etmesi üzerine geçmişte İslam’a düşmanlığıyla bilinen Nevşin Mengü yine bu sıfatı hak edecek bir eyleme imza attı.

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Ali Yüksel geçmişte üç eşinin bulunduğunu fakat bir eşinin vefat ettiğini ifade eden bir demeç vermişti.

Mengü ise bu demece “Siyasal İslamcıların cenneti kadınların cehennemidir." cevabını verdi.

Bilindiği üzere Müslüman erkeklerin birden fazla hanım ile hayatlarını birleştirme ruhsatı Kur’an’da bulunmakta ve siyasal herhangi bir tarafı da bulunmamaktadır.

Mengü'nün İslam yerine "Siyasal İslam" diyerek İslam'a ve Müslümanlara saldırması artık fazla klişeleşmiş bir taktik. İslam'a açıkça söz söylemenin kolay yolu, başına Siyasal getirmek.

Mengü daha önce de bir akademisyenin üniversitelerdeki fahşa ortamını eleştirmesi üzerine "Devletin ve hocanın görevi öğrencilerin seks hayatını takip etmek mi?" gibi bir ifadeyle açıkça ahlaksızlığı savunmuştu.

Ahlak kelimesinin ‘a'sından uzak olan, her türlü fahşayı ve pisliği meşrulaştırmayı ve toplumsal ifsadı hedef bellemiş olanların müslümanlara bu tür konularda söz söylemeye hakları elbette yok.

Özetle gerek zinayı savunan, gerek eşcinsel sapkınlığın aktivizmini yapan Nevşin Mengü'nün hayalini kurduğu cennet nasıl bir cennet, açıkçası merak ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

6 Yorum