1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Naziler, İYİ Partili Prof. Dr. Taner Demirer’in eline su dökemez
Naziler, İYİ Partili Prof. Dr. Taner Demirer’in eline su dökemez

Naziler, İYİ Partili Prof. Dr. Taner Demirer’in eline su dökemez

​​​​​​​İYİ Partili Taner Demirer’in Suriyeli kadınlar ile alakalı atmış olduğu ırkçı tweet tepki topladı.

05 Temmuz 2021 Pazartesi 00:08A+A-

Irkçılık bir virüs gibi dünyayı dolaşıyor, tıp alanında çalışan Prof. Dr. olursan da gelip bulabiliyor. Bu virüsten müzdarip İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı ve ARGE Başkanı olan Prof. Dr. Tamer Demirer’in Suriyeli kadınlar ile ilgili attığı ‘kafatasçı’ paylaşımı tepki çekti.

İYİ Partili Taner Demirer twitter’dan paylaştığı mesajında “Bir suriyeli kadın ortalama 8 doğum yapıyor. 10 yıl sonra Türkiye’deki suriyeli sayısı 10 milyonu geçecek. Kültürel ve demografik değerlerimizi hızla bozacak ve çocuklarımızın geleceğini çalacak suriyeliler hemen ülkelerine gönderilmelidir!” ifadelerini kullandı.

tanerdemirer2.jpg

Aynı Taner Demirerin Çinin Doğu Türkistandaki kadınlara dönük zulümlerine attığı Doğu Türkistanda 2014 Yılında binde 19 olan doğum oranları 2017 de binde 13’e 2019 da binde 4’e düştü. Çin Uygur kadınlarını tüp ligasyonu ile sistematik olarak kısırlaştırıyor. Soykırım devam ediyor.tweet Çinin Uygur kadınlarına yaptığı zulüm ile Demirerin Suriyeli kadınlara bakışı arasında ne fark olduğunu sordurttu.

tanerdemirer1-001.jpg

Bu ırkçı zihniyet kadına saygısı sıfır olduğu gibi, toplumu kendi karanlık ırkçı düşünceleri için manipüle etmek amaçlı fitne paylaşımları atmaya devam ederken, sözde kadın hakları için mangalda kül bırakmayan çevreler ve yargı bu konuda tepki vermiyor.

HABERE YORUM KAT

3 Yorum