1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Mütercimler, Haydar Baş’ın TV’sinde Sakarya’ya nefret kustu
Mütercimler, Haydar Baş’ın TV’sinde Sakarya’ya nefret kustu

Mütercimler, Haydar Baş’ın TV’sinde Sakarya’ya nefret kustu

Erol Mütercimler Haydar Baş’ın Meltem TV’sinde Sakarya’ya ve Sakaryalılara karşı açıkça nefret kustu.

10 Eylül 2020 Perşembe 14:58A+A-

Erol Mütercimler, Meltem Tv’de “Sakarya bölgesinde rezalet var. Sakarya bölgesinde oturanların kalbi kırılırsa da CANLARI CEHENNEME.” Sözlerini söyledikten sonra Sakarya’yı bir de Mustafa Kemal üzerinden vurarak nefretine dokunulmazlık kılmış oluyor.

Bu faşist kafa ihtiyaç halinde tahkir etmek üzere Sakarya yerine kolaylıkla Diyarbakır, Konya veya Trabzon’u da koyabilir. Toplumu sürekli olarak cehalet ve ihanetle suçlamak bürokratik oligarşinin karakteridir.

Erol Mütercimler Akıl Oyunları isimli programı Haydar Baş cemaatinin kurmay kadrosundan Selim Kotil ile beraber yapıyor. Geçtiğimiz aylarda Korona'dan vefat eden Haydar Baş'ın Kadiri Şeyhliği ile meczettiği Kemalist karakteri, Rusya ve İran'a olan yakın dostluğu üzerinden bir çok Kemalist aydın ve akademisyeni Meltem TV'de istihdam ettiği biliniyor.

Erol Mütercimler, Ergenekon davasından yargılanan ve sürekli olarak ismi ordu içindeki cuntalarla birlikte anılan bir isim olmasına rağmen nasıl oldu da Haliç Üniversitesi'ne öğretim üyesi olarak alındı? Haliç'teki akademik kadro tahsisi hangi ihtiyaca göre belirlendi ve Erol Mütercimler kimin referansı ile Haliç Üniversitesi'ne alındı?

Henüz bir kaç gün önce Haber Global'de İmam Hatip Liselerinden mezun olan gençleri "cinsi sapık, ahlaksız ve sahtekar" olarak karalamaya kalkışan Erol Mütercimler'e ilişkin dernek ve vakıflardan tepki yükselmesine rağmen nedense siyasilerden doğru düzgün bir tepki gelmiş değil. Kemalistlerin hakaret etme özgürlüğü, Atatürkçülerin iftira ile şirretlik yapabilme ehliyeti mi var yoksa?

Erol Mütercimler'in kırk dereden su getirerek mıymıntı mıymıntı sarf ettiği özür cümleleri bir tarafa bu provokasyonları bile isteye ekranlardan milletin üzerine kustuğu açık bir vakadır.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum