1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Milliyet, Aslı Aydıntaşbaş'ın İşine Son Verdi!
Milliyet, Aslı Aydıntaşbaş'ın İşine Son Verdi!

Milliyet, Aslı Aydıntaşbaş'ın İşine Son Verdi!

6 yıldır Milliyet'te köşe yazıları kaleme alan Aslı Aydıntaşbaş'ın gazetenin patronu ile ilgili yazısı nedeniyle işine son verildiği ileri sürüldü.

29 Mayıs 2015 Cuma 11:17A+A-

Aydıntaşbaş, veda yazısında ayrılığın 'ani' olduğunu belirterek, "kuşkusuz görüşlerimde gazete yönetimiyle farklılaştığım noktalar var. Bu zamana kadar istediğim gibi yazdım. Ama bundan sonra doğru olan, daha fazla rahatsızlık vermeden ve olabildiğince medeni bir el sıkışmayla vedalaşmak" dedi.

Milliyet yönetimi, geçtiğimiz yıl CNN Türk'te 'Karşı Gündem' programını sunan Aydıntaşbaş'tan gazete ile televizyon arasında seçim yapmasını istemiş, Aydıntaşbaş, programa veda etmişti.

Öte yandan, Star yazarı Cem Küçük, Aydıntaşbaş'ın Milliyet'ten gazetenin patronu Erdoğan Demirören'le ilgili yazısı nedeniyle kovulduğunu ileri sürdü.

Küçük, sosyal medya hesabından "Sakın birileri basın özgürlüğüne sığınmasın. Aslı, Aydın Doğan'a yalakalık yapıp Erdoğan Demirören'i madara ettiği yazı yüzünden kovuldu. Erdoğan Demirören'i yazında madara edeceksin sonra da basın özgürlüğü diyeceksin. Aslı kendi kendini kovdurdu" yazdı.

(Haber7)

HABERE YORUM KAT