1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Milli ve makbul gazeteciler için yaprak dökümü
Milli ve makbul gazeteciler için yaprak dökümü

Milli ve makbul gazeteciler için yaprak dökümü

Türkiye’de bazı medya mensuplarının türlü türlü kirli ilişki ve her biri diğerinden daha yüz kızartıcı söylem ve icraatlarının yol açtığı rezillikler kamuoyuna yansımaya devam ediyor. Metin Özkan'ın hırsızlık görüntüleri de bunun son örneği.

24 Şubat 2022 Perşembe 17:46A+A-

HAKSÖZ-HABER

Metin Özkan'ın hırsızlık görüntüleri medyaya yansıdı. Fakat bu işin öncesi de var. Adam kleptomani olabilir ki nitekim daha önce de kuyumcuda bir yüzük hırsızlığıyla ilgili hakkında şikayetçi olunmuş ve ifadesi alınmıştı.

Metin Özkan son görüntü için montaj filan dese de görünen köy aslında kılavuza hacet bırakmıyor.

Ekranları ipotek eden, kamuoyunu esir alan gedikli gazeteciler birer ikişer rezil ilişkileri dolayısıyla dökülüyorlar.

Veyis Ateş, Hadi ve Süleyman Özışık kardeşler, Rasim Ozan Kütahyalı ve nihayet Metin Özkan... Türlü türlü kirli ilişki, her biri diğerinden daha yüz kızartıcı söylem ve gizli-kapaklı politik misyonerlik faaliyetleriyle gündemde bunlar. Üstelik bu herifler makbul gazeteciler, yerli ve milli hislerin sözcüsü, kamu vicdanının en vatansever temsilcileri gibi cafcaflı etiketlerle, cilalı markalarla piyasa yapıyorlar. Fakat biraz dikkat edip ahlaki ve hukuki kaygılarla söylem, davranış ve ilişki biçimleri mercek altına alınınca ne denli çürük, kokuşmuş ve yüz kızartıcı karakterlerle yüz yüze olduğumuzu hızla teyid ediyoruz. İktidar nimetlerini devşirmek, aç gözlü ve sonradan görme kişilikleriyle toplumun sinir sistemini bozan, savundukları siyaset tarzından nefret ettiren “makbul gazeteciler” anlaşılan hamilerini ve dostlarını daha çok mahcup edecek!

Bizim açımızdan telaş edilecek, çekinilecek hiçbir durum yok; etrafını dalkavuklarla dolduran, ahlaksız trollerle kader ortaklığı ve yoldaşlık eden; adalet ve itidal tavsiye edenleri tasfiye etmek, bütün haklı itiraz ve eleştirileri derhal boğmak üzere tuttukları yalılarda yalan ve iftirayı meslek edinmiş tipler besleyen iktidar ve sermaye sahipleri düşünsün.

*

Metin Özkan’ın rezilliklerine değinen bahse konu haber:

TV100'DEN METİN ÖZKAN KARARI

Metin Özkan, görüntülerle ilgili "montaj" savunmasını yapmıştı.

Bir mekanda, bir kadına ait çantadan para aldığına dair görüntüleri ortaya çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eski basın danışmanı, gazeteci Metin Özkan’ın TV100'de yayınlanan programın kadrosundan çıkarıldığı öne sürüldü. Kanaldan ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Medyakoridoru'nun haberine göre aynı zamanda TV100'de yayınlanan "Sağlı Sollu" adlı programda yorumculuk yapan Özkan'ın program kadrosundan çıkarılmasına karar verildi.

Ne olmuştu?

YeniÇağ gazetesinin Metin Özkan'la ilgili görüntülere yer verdiği haberinde, Aralık 2021’de İstanbul Kemerburgaz Göktürk’teki MasterChef restoranda Özkan, on civarında insanın bulunduğu aynı grubun içerisindeki Ufuk Enginler isimli kadının çantasından para aldı. Restorana ait güvenlik kamerası görüntülerinde ise Özkan’ın, bir kadın çantasına doğru elini uzattığı görülüyor.

Metin Özkan’ın kendisiyle gündeme geldiği rezilliklerin detaylarına yer veren bazı içeriklere ulaşmak için aşağıdaki linkleri tıklayabilirsiniz:

>METİN ÖZKAN’IN PARASINI ÇALDIĞINI İDDİA EDEN UFUK ENGİNLER: BAHÇELİ’NİN DANIŞMANI OLMASINDAN KORKTUM, ŞİKÂYETÇİ OLMADIM

>KADININ ÇANTASINDAN PARA ALDIĞINA DAİR GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILAN GAZETECİ METİN ÖZKAN: "SAÇMA SAPAN MONTAJ, İFTİRA BİR HABER"

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

3 Yorum