Haksöz Haber
  • Yorum Analiz / 10:33Uçak kazaları neden hep aynı şüpheleri doğuruyor?
  • Suriye / 09:53Jerusalem Post: “Türkiye Suriye’ye radar konuşlandırmaya çalışıyor, bu İsrail’in Suriye ve İran’a saldırı kapasitesini etkileyebilir”
  • Suriye / 09:37Aidiyeti bilinmeyen bir savaş uçağı, Süveyda’ya hava saldırısı düzenledi
  • Dünya / 09:34Allianz ve Aviva, İsrailli silah devi Elbit Systems'i sigortalamayı bıraktı
  • Dünya / 08:03Avusturya'nın başkenti Viyana'da Gazze için kermes düzenlendi
  • Lübnan / 06:41İsrail Lübnan’da İranlı üst düzey komutanı öldürdü
  • Filistin / 04:28Gazze'de El-Avde Hastanesi'nde sağlık hizmetleri durma noktasına geldi
  • Teknoloji / 04:26Algoritmalar ne izleyeceğimize nasıl karar veriyor?
  • Yorum Analiz / 23:48Kapitalist itikadın çocukları: Noel ve Siyonizm
  • Çeviri / 23:20Devrik Suriye diktatörü Esed ve ailesi: Lüks içinde, cezasız bir sürgün
  • Haber
  • Yorum Analiz
  • Çeviri
  • İslam Dünyası
  • Etkinlik-Eylem
  • Röportaj
  • Basın Açıklaması
  • Kültür Sanat
  • İslam
  • Yazarlar
İstanbul8 °C
Etkinlik Takvimi
ETKİNLİK TAKVİMİ
  1. HABERLER

  2. mehmet hakan atilla Haberleri

ABD'de Görülen Hakan Atilla Davasında Karar: 32 Ay HapisABD'de Görülen Hakan Atilla Davasında Karar: 32 Ay Hapis​​​​​​​ABD'nin New York kentinde görülen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Atilla'nın ceza duruşmasında Yargıç Berman, Atilla'ya 32 ay hapis cezası verdi.
Hakan Atilla'nın Beraat Talebi ReddedildiHakan Atilla'nın Beraat Talebi Reddedildi
ABD'li Yargıç FETÖ Tarafından Ağırlandığını Kabul EttiABD'li Yargıç FETÖ Tarafından Ağırlandığını Kabul Etti​​​​​​​ABD'de Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Atilla'nın yargılandığı davanın yargıcı Berman, FETÖ tarafından ağırladığını kabul etti.
"Hakan Atilla Üzerinden Türkiye'yi Mahkum Etmeye Çalışıyorlar""Hakan Atilla Üzerinden Türkiye'yi Mahkum Etmeye Çalışıyorlar"
Dışişleri Bakanlığı'ndan Hakan Atilla Davasına İlişkin AçıklamaDışişleri Bakanlığı'ndan Hakan Atilla Davasına İlişkin AçıklamaDışişleri Bakanlığı'ndan, Hakan Atilla davasına ilişkin, "Daha önce örneğine rastlanmamış bir şekilde Türkiye’nin içişlerine müdahil edilmiştir." açıklamasında bulunuldu.
ABD'deki Davada Hakan Atilla 5 Başlıkta Suçlu BulduABD'deki Davada Hakan Atilla 5 Başlıkta Suçlu Buldu
Hakan Atilla'nın 'Hatalı Yargılama' İtirazına İkinci Kez RetHakan Atilla'nın 'Hatalı Yargılama' İtirazına İkinci Kez RetNew York'ta tutuklu yargılanan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Atilla'nın "hatalı yargılama" itirazı ikinci kez reddedildi.
Hakan Atilla: Kesinlikle Suçlu DeğilimHakan Atilla: Kesinlikle Suçlu Değilim
Rıza Sarraf'la “Yalan İfade Ver Kurtul” GörüşmesiRıza Sarraf'la “Yalan İfade Ver Kurtul” GörüşmesiHakim Richard Berman, Sarraf'ın hapishanede yaptığı ve "hapishaneden çıkmak ya da daha az ceza almak için işlemediğin suçları kabul etmek zorundasın" dediği telefon görüşme kayıtlarını kamuya açtı.
“Sarraf’ın İddiaları İhbar Kabul Edilip Soruşturma Başlatılmalı”“Sarraf’ın İddiaları İhbar Kabul Edilip Soruşturma Başlatılmalı”
“Altın Ticareti Bitince 'Sahte' Gıda Ticareti Yaptık”“Altın Ticareti Bitince 'Sahte' Gıda Ticareti Yaptık”New York'ta tutuklu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Atilla'nın yargılandığı davada iş adamı Rıza Sarraf, altın ticaretinin sonlanmasının ardından "sahte" gıda ticaretine yöneldiğini söyledi.
“Zafer Çağlayan’a 50 Milyon Dolar Rüşvet Verdim”“Zafer Çağlayan’a 50 Milyon Dolar Rüşvet Verdim”
Hakim Berman: ’Atilla’yı Terörle İlişkilendirmeyin’Hakim Berman: ’Atilla’yı Terörle İlişkilendirmeyin’​​​​​​​Mehmet Hakan Atilla’nın avukatları ile savcılık arasında uzlaşılamayan ihtilaflı on ayrı konuda, mahkeme kararını verdi.
Mehmet Hakan Atilla Ara Duruşmada İfade VerdiMehmet Hakan Atilla Ara Duruşmada İfade Verdi
Halkbank'tan Mehmet Hakan Atilla’nın Tutuklanması Hakkında AçıklamaHalkbank'tan Mehmet Hakan Atilla’nın Tutuklanması Hakkında Açıklama​​​​​​​Halkbankası, ABD'de tutuklanan Halkbankası Uluslararası Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Mehmet Hakan Atilla hakkında yazılı açıklama yaptı.
ABD’nin Halkbank Yöneticisini Tutuklaması Bir Korsanlık Eylemidir!ABD’nin Halkbank Yöneticisini Tutuklaması Bir Korsanlık Eylemidir!
ABD Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’yı TutukladıABD Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’yı TutukladıHalkbank Genel Müdür Yardımcılarından Mehmet Hakan Atilla'nın New York'ta tutuklandı.

DÜŞÜNCE PLATFORMU

  • HAMZA TÜRKMENKapitalist itikadın çocukları: Noel ve SiyonizmMURAT KAYACANMescidde örtünme ve tüketimde ölçüSELAHADDİN E. ÇAKIRGİLVurulmak istenen asıl hedefin inancımız olduğundan gafil olmamak..ENVER CANDerinleştikçe daralan bir kuyu: CimrilikYUNUS ÇOLAKOĞLUUlus devlet paradigması ve kürd sorununda kalıcı çözüm
  • M. HASİP YOKUŞMelaye Cîziri’nin izinde: Kardeşliği yeniden tesis etmekNİMET ORBAYVefaBETÜL ÜZERDin kalbe indiğinde şiddet azalırABDULLAH SEYDAMüslüman Kardeşler neden hedefte?ALAADDİN YURDERİKötülük ağını yırtacak bir parantez diriliş davası
ÇOK OKUNANLAR
30
7
1
  • Algoritmalar ne izleyeceğimize nasıl karar veriyor?Algoritmalar ne izleyeceğimize nasıl karar veriyor?
  • İsrail Lübnan’da İranlı üst düzey komutanı öldürdüİsrail Lübnan’da İranlı üst düzey komutanı öldürdü
  • Gazze'de El-Avde Hastanesi'nde sağlık hizmetleri durma noktasına geldiGazze'de El-Avde Hastanesi'nde sağlık hizmetleri durma noktasına geldi
  • Jerusalem Post: “Türkiye Suriye’ye radar konuşlandırmaya çalışıyor, bu İsrail’in Suriye ve İran’a saldırı kapasitesini etkileyebilir”Jerusalem Post: “Türkiye Suriye’ye radar konuşlandırmaya çalışıyor, bu İsrail’in Suriye ve İran’a saldırı kapasitesini etkileyeb
  • Allianz ve Aviva, İsrailli silah devi Elbit Systems'i sigortalamayı bıraktıAllianz ve Aviva, İsrailli silah devi Elbit Systems'i sigortalamayı bıraktı
  • Aidiyeti bilinmeyen bir savaş uçağı, Süveyda’ya hava saldırısı düzenlediSuriye’nin Süveyda iline hava saldırısı
  • Avusturya'nın başkenti Viyana'da Gazze için kermes düzenlendiAvusturya'nın başkenti Viyana'da Gazze için kermes düzenlendi
  • Uçak kazaları neden hep aynı şüpheleri doğuruyor?Uçak kazaları neden hep aynı şüpheleri doğuruyor?
  • Seküler düzenin pisliğini muhafazakârlar mı üretti?Seküler düzenin pisliğini muhafazakârlar mı üretti?
  • Darbelerle ayakta tutulan bir ideolojinin anatomisiDarbelerle ayakta tutulan bir ideolojinin anatomisi
Haksöz Haber
  • Künye-İletişim
  • Günün Haberleri
  • Gizlilik Politikası
Tüm Hakları Saklıdır © 2001

Haksöz Haber

 |  0 212 524 10 28  | 

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Algoritmalar ne izleyeceğimize nasıl karar veriyor?
    • İsrail Lübnan’da İranlı üst düzey komutanı öldürdü
    • Gazze'de El-Avde Hastanesi'nde sağlık hizmetleri durma noktasına geldi
    • Jerusalem Post: “Türkiye Suriye’ye radar konuşlandırmaya çalışıyor, bu İsrail’in Suriye ve İran’a saldırı kapasitesini etkileyebilir”
    • Allianz ve Aviva, İsrailli silah devi Elbit Systems'i sigortalamayı bıraktı
    • Aidiyeti bilinmeyen bir savaş uçağı, Süveyda’ya hava saldırısı düzenledi
    • Avusturya'nın başkenti Viyana'da Gazze için kermes düzenlendi
    • Uçak kazaları neden hep aynı şüpheleri doğuruyor?
    • Seküler düzenin pisliğini muhafazakârlar mı üretti?
    • Darbelerle ayakta tutulan bir ideolojinin anatomisi
    • Güvenlik tedbiri adı altında muhacir kardeşlerimize zulmediliyor!
    • Eleştirinin inşa olmaktan çıkıp ifsada dönüşmesi
    • Özbek imam Fazlıddin Parpiev neden gözaltına alındı?
    • Yapay zekâ insan özgürlüğünü nasıl tehdit ediyor?
    • Ekranlardaki hayalet yapımların karanlık ekonomisi