1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Mehmet Ali Öztürk için özgürlük çağrısına destek verelim!
Mehmet Ali Öztürk için özgürlük çağrısına destek verelim!

Mehmet Ali Öztürk için özgürlük çağrısına destek verelim!

BAE tarafından hukuksuzca alıkonulan Mehmet Ali Öztürk’ün özgürlüğü için bu akşam sosyal medya üzerinden etkinlik gerçekleştirilecek.

13 Haziran 2021 Pazar 19:30A+A-

Mehmet Ali Öztürk’ün ailesi bir çağrı metni yayımlayarak bu akşam saat 21:00'da itibaren sosyal medya üzerinden bir etkinlik gerçekleştirileceğini duyurdu.

“Mehmet Ali Öztürk’ün tutulması, ABD+BAE ortaklığı ile Türkiye’ye karşı yapılmış bir operasyondur ve yalan yanlış beyanları kameraya konuşması istenen Mehmet Ali Öztürk bunu yapmadığı için müebbet hapse mahkum edilmiştir.” denilen çağrı metninde duyarlı tüm insanlara destek davetinde bulunuldu.

whatsapp-image-2021-06-13-at-19-23-04.jpeg

Öztürk Ailesi imzasıyla yayımlanan duyurunun tam metni:

Şubat 2018’de Birleşik Arap Emirlikleri’nde Gıda Fuarı’ndayken tutulan Türk İşadamı Mehmet Ali Öztürk, Türkiye aleyhine konuşturulmak amacıyla çok ağır işkenceler görmüştür. 3,5 yıldır keyfi olarak tutulan Öztürk, ülkesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhine konuşmayınca ABD’de okuyan oğlu FBI tarafından alınmış ve oğluyla tehdit edilmiştir. ABD İstanbul Başkonsolosluğu’nun da Mehmet Ali Öztürk hakkında BAE ile istihbari bilgiler paylaştığı ortaya çıkmıştır. Türkiye aleyhine ve düşmanlıkla bir kurban olarak seçilen Mehmet Ali Öztürk’ün özgür bırakılması için siyasi, diplomatik ve hukuki girişimler sürmektedir. Mehmet Ali Öztürk içimizden biridir ve kurban olarak seçilmiştir. O ülkesi için bedel ödemektedir ve evlatları hasretle yolunu gözlemektedir.

13 Haziran 2021 Pazar (bu akşam) saat 21:00’den itibaren yapacağımız çağrımıza, twitter, instagram, facebook mecralarında ve whatsap gruplarınızda destek verirseniz memnun oluruz. Destek verirken #WashingtonDubaiOperasyonu #FreeOzturk hashtaglerini kullanabilirsiniz.

Mehmet Ali Öztürk’ün tutulması, ABD+BAE ortaklığı ile Türkiye’ye karşı yapılmış bir operasyondur ve yalan yanlış beyanları kameraya konuşması istenen Mehmet Ali Öztürk bunu yapmadığı için müebbet hapse mahkum edilmiştir.

Lütfen acımız ve hasretimiz son bulsun diye sesimize ses veriniz, çabamıza omuz veriniz.

HABERE YORUM KAT