1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. MALEZYA

  4. Malezya limanlarını Siyonistlere kapattı! Sıra Türkiye’de!
Malezya limanlarını Siyonistlere kapattı! Sıra Türkiye’de!

Malezya limanlarını Siyonistlere kapattı! Sıra Türkiye’de!

Malezya hükümeti, Siyonist çeteye ait gemilerin Malezya'nın limanlarını kullanmasını yasaklayan bir karara imza attı.

20 Aralık 2023 Çarşamba 15:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Malezya Başbakanı Enver İbrahim bugün yaptığı açıklamada, hükümetin Siyonist denizcilik şirketi ZIM'e Malezya limanlarına giriş yasağı getirdiğini söyledi.

Başbakan, şirkete derhal geçerli olmak üzere kalıcı bir yasak uygulanacağını söyledi.

Enver İbrahim sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hükümet aynı zamanda İsrail bayrağı taşıyan hiçbir geminin ülkeye yanaşmasına izin vermeme kararı almıştır. Ayrıca, İsrail'e giden gemilerin Malezya limanlarında kargo yüklemelerine de yasak getirilmiştir. Bu kısıtlamaların her ikisi de derhal yürürlüğe girecektir."

İslamcı politikaları sebebiyle hedef gösterilen Enver İbrahim deniz ticareti açısından oldukça önemli bir lokasyonda bulunan Malezya’yı Siyonist gemilere kapatarak tarihi bir adım attı. Siyonist çete ile Akdeniz üzerinden ticaret gerçekleştiren Türkiye’de ise devletin henüz buna benzer bir uygulaması yok.

Türkiye ile işgal rejimi arasındaki ticaretin yarı yarıya düştüğü geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından açıklanmıştı. Ticaretin yarı yarıya düşmesi önemli bir gelişmeyken devletin Siyonistlere ticarete dönük hamleleri engelleyici bir adım atmaması kara bir leke olarak duruyor!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

4 Yorum