1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Lieberman, "Hamas'ın Çağrılması Münafıklıktır!"
Lieberman, Hamasın Çağrılması Münafıklıktır!

Lieberman, "Hamas'ın Çağrılması Münafıklıktır!"

Lieberman'dan, Hamas'ın Cenevre'deki İnsan Hakları Komitesi'nin çalışmalarına davet edilmesine hakaret.

16 Ocak 2012 Pazartesi 17:50A+A-

Siyonist işgal rejimi Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın Filistin Parlamentosu'ndaki grubu Değişim ve Islah'a Cenevre'deki Dünya Parlamentolar Birliği İnsan Hakları Komitesi'nin çalışmalarına katılması için gönderilen daveti eleştirdi.

Lieberman, Siyonist işgal radyosuna konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu, uluslararası münafıklığın yeni bir örneği" dedi.

57 İslam ülkesinin ve bağlantısız ülkelerin büyük çoğunluğunun uluslararası kurumlardaki temsilcilerinin Siyonist işgal rejimi karşıtı planlı faaliyetlerin içinde yer aldıklarını öne süren Lieberman, işgal rejiminin Dünya Parlamentolar Birliği'nden çekilme ihtimaliyle ilgili soruya verdiği cevapta böyle bir kararın olup olmadığından emin olmadığını söyledi.

Filistin Parlamentosu'ndaki Hamas milletvekillerinden bir heyet milletvekili Müşir El-Mısri başkanlığında Dünya Parlamentolar Birliği'nin daveti üzerine ilk kez Cenevre'ye gitmişti.

Heyetin Cenevre'deki görüşmelerinin Siyonist işgal rejiminin milletvekillerine yönelik işlediği ihlaller, milletvekillerinin kaçırılması ve sürgüne gönderilmesi konuları üzerinde yoğunlaştığı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT