1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. ‘Kim Karısını Dul, Çocuklarını Yetim Bırakmak İstiyorsa Kıbeyne’ye Gelsin!’
‘Kim Karısını Dul, Çocuklarını Yetim Bırakmak İstiyorsa Kıbeyne’ye Gelsin!’

‘Kim Karısını Dul, Çocuklarını Yetim Bırakmak İstiyorsa Kıbeyne’ye Gelsin!’

Kıbeyne’de ki Tahrir’uş Şam’a bağlı Ceyş-ul Osman grubundan Rus destekli Rejim milislerine ve İdlib’teki halka mesaj var.

06 Kasım 2019 Çarşamba 15:42A+A-

Video’da konuşan Tahrir’uş Şam savaşçısı ilk olarak,”Hak dine inanmayanlar servetlerini, insanları Allah’ın yolundan engellemek için harcarlar, yine harcayacaklar, sonra bu onlara yürek acısı olacak, daha sonra da yenilecekler. İnkara sapanlar sonunda cehenneme sevkedilecekler.(Enfal 36)” ayet-i kerimesini okudu.

Video’da Rusya ve Rejim milislerine mesaj yollayan savaşçı,”Kıbeyne Esed’in değil. Karşılarında her zaman bizi bulacaklar. Kim karısını dul, çocuklarını yetim bırakmak istiyorsa Kıbeyne’ye gelsin” ifadelerini kullandı.

Özelde İdlib halkına genelde tüm müslümanlara seslenen savaşçı, ”Gevşeklik göstermeyin, üzülmeyin; eğer inanmışsanız şüphesiz en üstün olan sizsiniz. Size bir yara dokunduysa karşı topluluğa da benzer bir yara dokundu. Allah’ın gerçekten iman etmiş olanları ortaya çıkarması ve aranızdan şehidler edinmesi için bu günleri böyle aranızda döndürürüz. Allah zalimleri sevmez.”(Al-i İmran 139-140) ayet-i kerimelerini okuyarak müslümanlara sabrı ve sebatı tavsiye etti.

Son olarak” Tağutların dünya hayatını ve içkiyi sevdiği kadar Kıbeyne’de ölümü seven mücahidler olduğunu” ifade eden savaşçı şehitlerin yolundan gitmeye devam edeceklerini söylüyor.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT