1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Kılıçdaroğlu gibi Karar Gazetesi de bütün tuşlara basıyor!
Kılıçdaroğlu gibi Karar Gazetesi de bütün tuşlara basıyor!

Kılıçdaroğlu gibi Karar Gazetesi de bütün tuşlara basıyor!

​​​​​​​Seçim şokuyla kimlik krizi yaşayan muhalefet gibi Karar Gazetesi de iktidarı yıpratabileceğini düşündüğü her argümana sarılma ilkesizliği içinde.

25 Mayıs 2023 Perşembe 17:33A+A-

Seçimin ikinci tura kalmasıyla birlikte hepten dengesizleşen Kılıçdaroğlu’na paralel biçimde Karar Gazetesinin yayınlarında da akıl almaz bir telaş göze çarpmakta. Erdoğan’ı yıpratma ihtimali taşıyan her konu, her başlık hiçbir tutarlılık kaygısı gözetilmeksizin öne sürülmekte. Gazetenin köşe yazarlarından, manşetlerine kadar hummalı bir karalama seferberliği göze çarpmakta.

Sığınmacılar meselesi açık ara en fazla öne çıkartılan konu başlığı. Karar’ın tam manasıyla bir yabancı düşmanlığı forumuna dönüşen bu yayınları Zafer Partisi seviyesinde seyretmekte. Yazık ki bu kervana biraz mahcup bir edayla da olsa asla burada görmeyi arzu etmeyeceğimiz isimler de katılmış durumda.

Ekonominin bittiği tükendiği iddiaları bir diğer argüman olarak öne çıkmakta. İbrahim Kahveci’nin başı çektiği bu koro yıllardır dillendirdiği bu tezi şimdilerde feryada dönüştürmüş durumda. Gazeteyi okuyan biri Pazartesi günü Erdoğan tekrar seçilirse Türkiye’nin iflas ilanında bulunacağı kanaatini rahatlıkla edinebilir. Bu yayınlarıyla Karar’ın tam bir korku iklimi oluşturmayı hedeflediği anlaşılıyor.

Tamam muhalifsiniz, bu iktidarın değişmesini istiyorsunuz ama bunu bu kadar seviyesiz bir tarzda yapmak hiç mi zorunuza gitmiyor? HÜDA PAR’lı Serkan Ramanlı’nın yemine dair itirazından, İstanbul’un göçmen kenti olduğuna dair iddialara kadar sözde ‘haber’ diye yaptığınız her yayınla biraz daha çirkinleştiğinizi görmüyor musunuz?

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

5 Yorum