1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Kılıçdaroğlu Gaziantep’te “Evet” Çadırını Ziyaret Etti
Kılıçdaroğlu Gaziantep’te “Evet” Çadırını Ziyaret Etti

Kılıçdaroğlu Gaziantep’te “Evet” Çadırını Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te “evet” çadırını ziyaret edip çadırda bulunan gençlere başarılar diledi.

05 Nisan 2017 Çarşamba 18:26A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır’daki PKK operasyonunda yaklaşık olarak 20 gün önce hayatını kaybeden Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan’ın Gaziantep’in Şehitkâmil ilçesindeki babaevini ziyaret etti.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaret, basına kapalı gerçekleşti.

Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından seçim otobüsüyle Fevzi Çakmak Bulvarı ve Ordu Caddesi’ni takip ederek halkı selamladı.

AA’da yer alan habere göre, Gaziantep Üniversitesi Bulvarı’ndaki “evet” çadırının önünde otobüsünü durduran Kılıçdaroğlu, çadırdaki gençleri ziyaret etti.

Seçim çalışmalarında gençlere başarılar dileyerek, anayasada yapılacak değişikliklerle ilgili sohbet eden Kılıçdaroğlu’nu çadırdaki gençler, “Sizin için de ‘evet’ diyoruz. İnşallah yüzde 65’le geliyoruz.” diye uğurladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da daha önce İstanbul’da CHP’ye ait bir “hayır” çadırını ziyaret etmiş, orada bulunanlara neden “hayır” diyeceklerini sormuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sonra da İstanbul’un Üsküdar ilçesinde CHP’li milletvekilleri Gürsel Tekin, Enis Berberoğlu ve Mahmut Tanal da AK Parti’nin “evet” çadırını ziyaret edip buradaki görevlilerle sohbet etmişti.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum