1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. KHK Mağduriyetleri Nasıl Çözülecek?
KHK Mağduriyetleri Nasıl Çözülecek?

KHK Mağduriyetleri Nasıl Çözülecek?

KHK mağduriyetleri yüz binlerce kişiyi etkilemeye devam ederken KHK mücadelesinin sembol isimlerinden biri olan Levent Mazılıgüney, Adem Özköse’nin Youtube üzerinden hazırlayıp sunduğu Sınırsız programına konuk oldu.

09 Haziran 2020 Salı 01:41A+A-

Bir taraftan kendi hikayesinden hareketle mağduriyet örneklerine ışık tutan adli bilişim uzmanı hukukçu Levent Mazılıgüney, diğer taraftan da KHK sorununun çözülmesi için yapılması gerekenlere dikkatleri çekti. 

Levent Mazılıgüney’in bir kardeşi KHK ile ihraç edilirken, bir diğer kardeşi de Bylock mağduru.  Kendisi de kaleme aldığı raporlar ve hukuk mücadelesinden ötürü mağduriyetler yaşayan ve soruşturmalar geçiren Levent Mazılıgüney, 26 sayfalık Bylock mağduriyet raporunu kaleme aldığı için görevinden ihraç edilmişti. 3 ayrı dalda lisans yapan Levent Mazılıgüney, 2 yıl önce aklanmasına rağmen görevine hala da iade edilmemiş.

Levent Mazılıgüney Mor Beyin tuzağının ortaya çıkarılmasında da katkıları olan bir isim. FETÖ ile mücadelenin yargı ayağında yaşanan sorun ve usulsüzlüklere örnekler veren Levent Mazılıgüney, şuana kadar kaleme aldığı tüm raporların arkasında olduğunu söyledi.

https://www.youtube.com/watch?v=5ro87DQUQ-Y&feature=youtu.be

HABERE YORUM KAT

1 Yorum