1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Kemalistlerin Başörtüsü Hazımsızlığı Asla Bitmez!
Kemalistlerin Başörtüsü Hazımsızlığı Asla Bitmez!

Kemalistlerin Başörtüsü Hazımsızlığı Asla Bitmez!

Koronavirüs salgınının devam ettiği şu günlerde Can Ataklı gibi bir zihniyetin televizyon ekranlarında boy göstermesi kadar 'facia bir şey olamaz!'.

23 Mart 2020 Pazartesi 16:15A+A-

HAKSÖZ-HABER / YAHYA FIRAT

Can Ataklı, Tele 1 isimli kanaldaki programında, Milli Eğitim Bakanlığının koronavirüs salgını nedeniyle öğrencilere uzaktan eğitim verdiği EBA platformunda yayın yapan öğretmenin başörtülü olmasını en büyük facia olarak nitelendirdi.

Ataklı’ya göre okullarda "maalesef türbanlı öğretmenler" var ancak internet üzerinden yayın yaparken başörtülü bir öğretmenin rol model olması çok yanlışmış.

"Bana bunu hele özgürlük mözgürlük diye anlatmayın" diyerek zihniyetini ortaya koyan Ataklı "İlkokul öğrencilerin tamamına, hiç türbanlı öğretmen görmemiş olan var. Sen ilk gün başlıyorsun ve imaj olarak türbanlı öğretmenle başlamak kadar facia bir şey olamaz.” ifadelerini kullandı.

Virüs salgınıyla tüm toplumun evlerine çekilmek durumunda kaldığı ve öğrencilerin eğitim faaliyetleri aksamasın diye Milli Eğitim Bakanlığı ile öğretmenlerin büyük bir çaba ile internet üzerinde faaliyetlerine devam ettiği bir dönemde, Ataklı zihniyetine sahip tiplerin televizyonlarda boy gösterip ahkam kesmesi kadar "facia bir şey olamaz" herhalde!

 

HABERE YORUM KAT

10 Yorum