1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. Kemalist Vandallar Beşiktaş’ta Tesettürlü Öğretmene Saldırdı!
Kemalist Vandallar Beşiktaş’ta Tesettürlü Öğretmene Saldırdı!

Kemalist Vandallar Beşiktaş’ta Tesettürlü Öğretmene Saldırdı!

2019’un 10 Kasım’ında geliştirdikleri provokatif icraat ve saldırılarıyla tepki çeken Kemalistlerin Vandallıkları ortaya çıkmaya devam ediyor.

16 Kasım 2019 Cumartesi 12:32A+A-

HAKSÖZ-HABER

Son olarak İstanbul’da bir okulda gerçekleştirilen 10 Kasım törenine katılmayan öğrencileri fişlediği ortaya çıkan Kemalist zorbaların Karaköy'de uluorta başörtülü iki hanıma saldırdığı görüldü.

Toplumu ve siyaseti teslim almaya ant içmiş ve kendisini zorla zorbalıkla gündemleştirmeye çalışan Kemalist zorbalığın en rezil bir örneğini de Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşayan Mehmet Avcı isimli fanatik Ata/Türkçü sergilemişti. Çıktığı kameralar karşısında Atatürkçü olmayanlara ağza alınmayacak kelimelerle galiz küfürlerde bulunan ve ayrıca Vatanseverler Hareketi Derneği isimli Kemalist bir oluşumun başında olduğu belirlenen bu şahısla ilgili birçok şikayette bulunulması üzerine gözaltına alınmıştı.

Kemalist Vandalların sokak kabadayılığının bir örneği de 11 Kasım günü Beşiktaş’ta yaşandı.

Öğretmen olduğu öğrenilen tesettürlü Ş.E. de Beşiktaş’ta yürürken Kemalist bir sokak kabadayısının saldırısına maruz kaldı. İstanbul’da öğretmenlik yapan ve saldırı sonucunda elmacık kemiğine aldığı darbeyle yaralanan Ş.E. darp raporu aldı.

Sadırı sonrasında Emniyet’e giderek saldırgan hakkında şikayetçi olundu ama saldırganın eşkalinin açıkça belli olduğu görüntülere rağmen bu sokak kabadayısı Kemalist canavarın hala da yakalanmayıp elini kolunu sallaya sallaya geziyor olması düşündürücü…

 

 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum