1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Kemalist cuntacıların yuvası İslami değerlerin düşmanı Sözcü gazetesini öve öve bitiremediler
Kemalist cuntacıların yuvası İslami değerlerin düşmanı Sözcü gazetesini öve öve bitiremediler

Kemalist cuntacıların yuvası İslami değerlerin düşmanı Sözcü gazetesini öve öve bitiremediler

15 yıldır Kemalist cuntacılarının propaganda merkezi olan ve İslami değerlere saldıran haberleri arzı endam eden Sözcü gazetesinin doğum gününü(!) kutlayanlara Temel Karamollaoğlu, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'da katıldı.

28 Haziran 2022 Salı 21:56A+A-

15 yılını Kemalist cuntacılık ve İslam düşmanlığı ile geçiren Sözcü gazetesi bugün kuruluş yıldönümünü kutladı. Kemalistlerin, ulusalcıların ve İslam düşmanlarının sıraya girip Sözcü’yü kutlaması normalken, bu kutlamalara övücü cümlelerle katılanlar arasında Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Temel Karamollaoğlu’nu görünce kendilerine Sözcü’nün 15 yıllık haber ve köşe yazılarına bakmalarını önermekten başka bir yorum yapamıyoruz.

Dün Sözcü’nün hedefinde olan her türlü hakarete maruz kalan bu parti liderlerinden Sözcü’ye gönderdikleri kutlama  mesajları:

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: “Ülkemizde yayın hayatını doğru habercilikle demokrasimize katkı sunarak sürdüren SÖZCÜ Gazetesi'nin 16. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, tüm çalışanlarına meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: “SÖZCÜ'nün basın özgürlüğünün büyük darbe aldığı, gazetecilerin ağır bir baskıyla mücadele ettiği böyle bir dönemde mücadeleyi bırakmadan çok sesliliği sağlamak çabası, ülkemizin gelişmesi açısından son derece önemlidir. SÖZCÜ'nün idrak edeceği 16. kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutlar, başta yöneticileriniz olmak üzere tüm çalışanlarınızın verdiği ‘Özgür Medya' mücadelesinde başarılarının devamını dilerim.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: “Doğru habere en çok ihtiyaç duyduğumuz şu zamanlarda, objektif habercilik yapma gayretinde olan SÖZCÜ Gazetesi'ne teşekkür ediyorum. Her türlü siyasi baskı altındayken bile milletimizin haber alma hakkını tesis etmek için verdiğiniz mücadeleyi destekliyorum. Kuruluş yıldönümünüzü de yeniden tebrik ediyor, okurlarınıza en derin sevgi ve selamlarımı iletiyorum.”

HABERE YORUM KAT

19 Yorum