1. HABERLER

  2. HABER

  3. Kemal Kılıçdaroğlu’ndan “Bozkurt” İşareti (VİDEO)
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan “Bozkurt” İşareti (VİDEO)

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan “Bozkurt” İşareti (VİDEO)

Sarıgül'ün 'çare MHP'nin oyları' sözlerinden sonra Kemal Kılıçdaroğlu da Ülkücülerin yaptığı Bozkurt işaretiyle vatandaşları selamladı.

20 Mart 2014 Perşembe 11:16A+A-

Yerel seçimlere 10 gün kala CHP ile MHP arasındaki ittifak söylentilerini güçlendiren gelişmeler yaşanmaya başladı. İstanbul ve Ankara'da Ak Parti'nin gerisinde görünen CHP, MHP ittifakıyla yarışı önde kapatmanın yollarını arıyor. CHP'nin MHP'li isimleri aday göstermesi, Devlet Bahçeli'nin Kılıçdaroğlu'na sahip çıkması ve ardından Sarıgül'ün MHP'lilerin oylarını açıkça istemesinden sonra şimdi de Kılıçdaroğlu'nun Bozkurt işareti geldi... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Mansur Yavaş'la çıktığı seçim gezisinde vatandaşları bozkurt işaretiyle selamladı. 

Kılıçdaroğlu , Ankara'da eski MHP 'li Mansur Yavaş'a kendisini kaptırınca olanlar oldu. Yavaş ile birlikte Ankara'da vatandaşları selamlayan Kılıçdaroğlu, bozkurt selamıyla karşılayan vatandaşı yine bozkurt işaretiyle selamladı. İşte kameralara takılan o ilginç anlar;

MHP kökenli olan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ile birlikte Ankara sokaklarında halkı selamlayan Kılıçdaroğlu, bir ara kendini öyle kaptırdı ki bozkurt işareti yaptı. Kılıçdaroğlu, kendisini bozkurt işaretiyle karşılayan vatandaşı, bozkurt işaretiyle selamladı.

SARIGÜL: ÇARE MHP OYLARI!

CHP'nin İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül de, iki gün önce Kadıköy'de bulunan Büyük Kulüp'te projelerini anlattı. Kulüp üyeleri, işadamları ve siyasetçilere seslenen Sarıgül, son yapılan anketlere değindi. "Sonucu size aktarmak istiyorum" diyen Sarıgül, "10 puan geriden geldik. Şu anda 2 puan öndeyiz, 2 puan gerideyiz. Sanırım anketlere yansımayan sessiz çoğunluk var. Milliyetçi Hareket Partisi'nin yüzde 8 oyu var. Bu kardeşlerimizin bize yöneleceklerine inanıyorum. Meydanlarda da bunu görüyorum" şeklinde konuştu.

BAHÇELİ: KILIÇDAROĞLU SINIF ARKADAŞIM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de daha önce Kılıçdaroğlu'na yönelik iyimser mesajlar vermiş; onu savunduğu için kendisini eleştiren Başbakan Erdoğan'a, "“Sınıf arkadaşıma niye sahip çıkmayayım? Kemal Bey sınıf arkadaşımdır. Üç arkadaşlık çok önemlidir. Mahalle arkadaşlığı, okul arkadaşlığı ve asker arkadaşlığı. Bu arkadaşlıklar unutulmaz kolay kolay. Mahalle arkadaşlığı başka ülkelerde yoktur. Daha çok bize özgü bir durumdur. Biz Kemal Bey’le okul arkadaşlığından da öte sınıf arkadaşıyız. Ana muhalefet partisinin liderine ‘genel müdür’ diyor. Genel Müdürlük kötü bir makam mı? Bürokraside önemli bir makamdır. Genel Müdürlük kolay kazanılan bir makam değildir. 12 yıllık kamu görevinden sonra genel müdür olunabiliyor. Dört yıl belediye başkanlığı yapmaya benzemez." diye cevap vermişti.

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum