1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Katil sokaklarda kol geziyor!
Katil sokaklarda kol geziyor!

Katil sokaklarda kol geziyor!

Katil Beşar Esed, Şam’ın güvenli bir yer olduğu ve halkının arasına karışabilen bir lider olduğu imajını oluşturmak için sokaklarda kanlı askeri üniformasını bir kenara bırakıp sivil bir giyimle ‘halka’ selam vererek gezerken görüntülendi.

02 Ağustos 2022 Salı 21:23A+A-

HAKSÖZ HABER

Batılı PR ajanslarıyla çalışmaya devam eden Suriye ve Suriyelilerin katili Beşar Esed, Suriye sokaklarında gezerken çekilen PR videoları ile ‘halkına ve batıya’ Suriye’nin güvenli bir yer olduğunu kendisinin de halkının arasına karışabilen sıradan bir ‘başkan’ olduğu imajını vermeye çalıştı.

Milyonlarca Suriyelinin göç etmek zorunda bırakıldığı, yüz binlercesinin öldürüldüğü, on binlercesinin işkence altında cezaevlerinde tutulduğu Suriye’nin güvenli bir yer olduğu imajını veren katil Esed’in PR videoları tepki çekti.

Korumaları olmadan halkın arasına karışabilen bir lider olduğu imajını çizen Esed, destekçileri tarafından övgüyle selamlanırken, görüntülerin uluslararası basına düşmesi ile beraber alay konusu oldu.

Birçok sosyal medya kullanıcısı yaptıkları yorumlarda, ‘Esed’in güvenlik güçleri tarafından kameralarla takip edildiği bir Suriye’de hiçbir korumanın görülmemesi büyük bir başarıdır’ diye yazdı. Kimi kullanıcılar da, ‘Esed’in insanları katlederek güvenli bir ülke hayali kurduğunu’ belirtti.

Halkını katleden, özgürlükleri kısıtlayan, varil bombaları ile çocukları acımasızca öldüren, çocuk, kadın, yaşlı demeden her fırsatta muhaliflerine işkencelerde bulunan, Rusya ile İran’dan büyük destek alarak ayakta kalan Esed, illüzyon dünyasında kendisine yer aramaya devam ederken ‘gülünç’ görünmeye devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum