1. HABERLER

  2. BASIN AÇIKLAMASI

  3. İstanbul Ensarları’ndan Afganistan Açıklaması
İstanbul Ensarları’ndan Afganistan Açıklaması

İstanbul Ensarları’ndan Afganistan Açıklaması

İstanbul Ensarları, bir açıklama yaparak Afganistan’ın Kunduz bölgesinde bir Kur’an kursunu yönelik gerçekleştirilen saldırıya tepki gösterdi.

04 Nisan 2018 Çarşamba 12:49A+A-

İstanbul Ensarları’nın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Ümmet Uyuyor, Çocuklar Ölüyor...

ABD destekli Afgan Hükümeti'ne bağlı güçlerin Afganistan Kunduz'da bir Kur'an Kursu'nu bombalaması sonucu Kur’an hafızlarının icazet merasimi, zalimlerin bombaları ile şehadet merasimine döndü. İstanbul Ensarları olarak 100'ün üzerinde küçük hafızın katledildiği saldırıyı kınıyor bizleri intikamına memur etmesi için Rabbimizden niyaz ediyoruz…

Sivillerin Korunması Savunma Grubu (CPAG) adlı bir kuruluşun raporuna göre, Afganistan’da sadece Mart ayı içerisinde meydana gelen olaylarda en az 121 sivil hayatını kaybetti, 322 sivil yaralandı.

Bu son katliam bizlere İslam ve Müslüman düşmanları kafir ABD, RUSYA, İSRAİL ve yerli işbirlikçilerinin yürüyen ve yaşayan Kuran-ı Kerimden nasıl korktuklarını bir kez daha göstermiştir. Zalim devlet ve başkanlarıyla yapılacak sahte anlaşmalarla değil, yüce kitabımızın ipine sımsıkı sarılarak, anlayarak, topluca yaşayarak ve direnerek ancak dünya ve ahiret kurtuluşuna erebileceğimizi düşünüyoruz...

Tevhid ile birleşip tek yumruk olma zamanıdır, biz birleşmezsek eğer katil Esad, Rusya ve İran Suriye’de Emperyalist ABD Afganistan’da ve Irak’ta daha çok Müslümanın kanına girecektir.

Tüm Türkiyeli Müslümanları bu katliam karşısında durmaya ve gündem yapmaya davet ediyoruz.

Ferhat Polat

İstanbul Ensarları Sözcüsü

HABERE YORUM KAT

1 Yorum