1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. İsmail Saymaz Halk TV’den ayrıldı
İsmail Saymaz Halk TV’den ayrıldı

İsmail Saymaz Halk TV’den ayrıldı

​​​​​​​CHP’nin kanalı Halk TV'de bir süredir program yapan ve köşe yazısı yazan Gazeteci İsmail Saymaz, kanal ile yollarının ayrıldığını duyurdu.

10 Nisan 2023 Pazartesi 21:55A+A-

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına giderek cumhurbaşkanı ve milletvekillerini seçecek. Partilerin aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslimi, dün saat 17.00 itibarıyla sona erdi. Listelerin YSK'ya teslim edilmesi sonrası partilerin aday gösterdiği isimler de kamuoyuyla paylaşıldı.

CHP'nin listesinde yer alan bazı isimler dikkat çekti ve muhalefet tarafında büyük tartışmalar çıktı.

CHP yandaşı Halk TV'de bir süredir program yapan ve köşe yazısı yazan Gazeteci İsmail Saymaz, kanal ile yollarının ayrıldığını duyurdu. Twitter'dan haberi duyuran Saymaz, "Bugün itibariyle Halk TV ile yollarımız ayrıldı. Yaklaşık 20 aydır omuz omuza çalıştığım Halk TV emekçilerine ve sevgili izleyicilerimize çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin." dedi.

Saymaz, CHP milletvekili adayları listesi üzerinden partiye, "Seçimden sonra TBMM’de iki AK Parti olacak. Biri mevcut AK Parti, öteki de CHP listelerinden girecek olan eski AK Parti." şeklinde eleştirilerde bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT

3 Yorum