1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. İşgal savunucuları katliam sözcülüğünden geri kalır mı?
İşgal savunucuları katliam sözcülüğünden geri kalır mı?

İşgal savunucuları katliam sözcülüğünden geri kalır mı?

Rusya adına nüfuz casusluğu yapan Aydınlık, işgalci Rus ordusunun Kiev’de alışverişi merkezini bombalamasını bile askeri hedef kılıfıyla savunmaktan çekinmedi.

22 Mart 2022 Salı 13:31A+A-

HAKSÖZ-HABER

Ukrayna’da her geçen gün artan insanlık suçları karşısında bütün dünyada Rus işgali giderek daha büyük bir nefret dalgasına dönüşürken işgalcilerin sözcülüğüne soyunan çevreler fazla mesai ile daha bir çirkinleşmekteler. İşte Perinçek tayfasının Aydınlık gazetesi tam da bu durumu yansıtıyor.

Ukrayna ordusunun direnişi neticesinde 2-3 günde tamamlanacağından emin oldukları işgal uzadıkça Rus ordusu her gün daha bir vahşileşiyor. Konvansiyonel silahlarla sonuç alamayan işgalciler füzelerle Ukrayna halkına dehşet yaşatıyorlar. Tiyatro binası, okul, hastane derken şimdi de alışveriş merkezi hedef alındı. Dün Kiev’de vurulan alışveriş merkezinin korkunç görüntüleri tüm dünyanın vicdanını sızlattı.

Ama Rusya adına uzun bir süredir nüfuz casusluğuna girişmiş çevreler ise beklendiği üzere yalanlar sıralayarak işgalcilerin cürmünü meşrulaştırmaya kalkıştılar. Aydınlık gazetesi Rusya Savunma Bakanlığının vurulan alışveriş merkezi ile ilgili ortaya attığı saçma sapan iddiayı dillendirerek 8 sivilin katledildiği zalimliği savundu. Güya alışveriş merkezinin değil altındaki spor salonunun hedef alındığını, spor salonunun ise mühimmat deposu olarak kullanıldığını yazdı.

Korkunç bir yıkıma uğrayan binanın görüntüleri tüm dünyada işgalcilerin suçunu ayan beyan ortaya koyarken, nereden çekildiği belli olmayan bir fotoğrafı iddiasına delil olarak sunma kurnazlığına girişen Aydınlık’a diyecek bir şey yok, onlar görevini yapıyor. Ama Perinçek tayfasının bu yayınları hala hiç utanmadan bu tayfanın elemanlarını ekranlarında konuk edenlerin, işgal sözcülüğü yapan yayın organlarını kamu reklamlarıyla besleyenlerin utancı olarak tarihe geçiyor! 

 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum