1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Irkçılığa saygı duyulmalıymış!
Irkçılığa saygı duyulmalıymış!

Irkçılığa saygı duyulmalıymış!

Kemal Kılıçdaroğlu, Tanju Özcan’ın siyaset anlayışına saygı duyulması gerektiğini söylemiş!

05 Ocak 2022 Çarşamba 15:26A+A-

HAKSÖZ HABER

Irkçı hezeyanlar sebebiyle başkalarının yerine utanmadığımız bir gün olmuyor Türkiye’de! İnsanın insanlığından utanmasına sebep olan ırkçılar iyice gemi azıya aldılar!

CHP’deki muhafazakar-liberal değişim görüntüsünün mimarı olan Kemal Kılıçdaroğlu, değişimin bir görüntüden ibaret olduğunu bir kere daha kanıtladı! Kılıçdaroğlu, CHP’li ırkçı Bolu Belediye Başkanının siyaset anlayışına saygı duyulması gerektiğini söyledi. 

Tanju Özcan’ın Cumhurbaşkanlığı adayının kim olacağı konusundaki sözlerine cevap veren Kemal Kılıçdaroğlu şunları söylüyor: "Herkesin aday olduğu ortamda Tanju Bey de aday olmak isteyebilir. 100 bin imzayı toplarsa o da aday olabilir. Biz kimseye sen aday olmayacaksın diye baskı yapmıyoruz. Dolayısıyla Tanju Bey de kendi ilettiği il çerçevesinde, belediye başkanlığı yaptığı ilin hassasiyetlerini dikkate alarak politika yapıyor. Saygı duymak gerekiyor bir anlamda."

Tanju Özcan’ın mültecileri hedef alan insanlık dışı politikalarına saygı duyma çağrısı ne anlama gelmektedir? Daha önce “Mültecileri zorla göndermeyeceğiz” şeklinde demeç veren Kılıçdaroğlu, “biz göndermeyeceğiz Tanju Bey gönderecek” mi demek istiyor? Kılıçdaroğlu, Özcan'ı partiden atmadığı gibi bir de ödüllendirmiş oluyor böylelikle!

Irkçı sapkınlıklara saygı duymak Müslümanların adeti değil! İnsanlık düşmanı bu adama saygı duyulmasını istemek bile vicdansızlığın sınırını zorlamak anlamına geliyor!

HABERE YORUM KAT

6 Yorum