1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Irkçı yalana Cumhuriyet ambalajı
Irkçı yalana Cumhuriyet ambalajı

Irkçı yalana Cumhuriyet ambalajı

Cumhuriyet yazarının komik iddiası ırkçı çevrelerin Suriyeli düşmanlığında nasıl bir ittifak içinde olduklarını ve yalanda sınır tanımadıklarını bir kez daha ortaya koyuyor.

24 Ağustos 2022 Çarşamba 13:31A+A-

Cumhuriyet gazetesi isim ve soyadı değişikliğine dair üretilen ırkçı saçmalığı ciddi bir iddia imiş gibi köpürtmeye devam ediyor. Bu bağlamda gazetenin yazarlarından Tuncay Mollaveisoğlu’nun yazısını manşetine taşıyan gazete bir de hiç utanmadan “Saray ve AKP de doğruladı” ifadesini de sürmanşetine taşımış. Bu ifadeyi tırnak içine alarak objektiflik imajı vermeye çalışan Cumhuriyet’in yaptığı şeyin çok ucuz bir taktik olduğu ise ortada. 

Haberin ayrıntılarına girildiğinde “Saray ve AKP doğrulaması”nın ne anlama geldiğini öğreniyoruz. Meğer Tuncay Mollaveisoğlu’nun bilgi kaynağı Ümit Özdağ imiş. Ne kadar tutarlı, dürüst ve doğruluğuyla maruf olduğu tüm Türkiye tarafından yakinen bilinen Ümit Özdağ yazara seçime kadar 3 milyon Suriyelinin vatandaş yapılacağı bilgisini Saray ve AKP Genel Merkezinden çok önemli iki isme doğrulattığını söylemiş! Yani bu müthiş bilgi ve delil ile doğrulanınca da iddia gerçeğe dönüşmüş!

E, tüm bu gebertici delillerden sonra artık kim ne diyebilir ki!

İşte ırkçı yalan çarkı böyle işliyor! Yuh olsun sizin gazeteciliğinize!      

HABERE YORUM KAT

3 Yorum