1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Irkçı rezil şimdi de arsızca Müslüman öncüleri hedef alıyor!
Irkçı rezil şimdi de arsızca Müslüman öncüleri hedef alıyor!

Irkçı rezil şimdi de arsızca Müslüman öncüleri hedef alıyor!

Ümit Özdağ, Şeyh Said’i iğrenç sözlerle hedef aldı!

18 Ağustos 2022 Perşembe 11:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Şeyh Said ismi tarihte birçok tartışmanın merkezinde yer aldı. Şeyh’in nasıl bir insan olduğundan uzak bir şekilde yapılan bu tartışmalar onun mücadelesini de gölgelemek için kullanıldı.

Şurası açıktır ki Şeyh Said’in bugün onu paravan olarak kullanan Kürt milliyetçileriyle uzaktan yakından alakası yoktur. Davası baştan sona Allah için olan Şeyh darağacına yürürken de bunu şu meşhur sözlerle dile getirmiştir:

"Değersiz dallarda beni asmanıza perva etmem. Muhakkak ki benim ölümüm Allah ve Resûlü içindir."

Şeyh Said’in kıyamını Kürt milliyetçiliği ile ilişkilendiren Türk milliyetçileri de ulusçu reflekslerle en hayasızca lafları ediyorlar. Bu utanmaz tiplerin insanlıktan bihaber olduğu zaten savaş mağduru garipleri ve mustazafları acımasızca hedef almalarından belliydi.

Ümit Özdağ, 14 Ağustos'ta Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Şeyh Said için "it" sözünü sarf ediyor. Söylediği yalanlarla algı oluşturmaya çalışmaktan başka sözü olmayan Özdağ’ın Şeyh’in adını anarken bile üç kere düşünmesi lazımdır! Şeyh Said, Ümit Özdağ gibi müptezellerin ağzına meze yapamayacağı bir İslami hareket öncüsüdür!

ozdag-uhhk.jpg

Gariban mültecilerin ardından çıtayı yükselterek Şeyh Said’i hedef alan Özdağ’ın yapmaya çalıştığı şeyin artık izahı kalmamıştır. Yargı ve hukuk bu utanmaz yalancının iğrenç hakaretleri karşısında hiçbir şey yapmadıkça toplumsal öfke taşarak her şeyi yapabilecek noktaya gelecektir!

HABERE YORUM KAT

17 Yorum