1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Fatih Altaylı'ya ne tür aşı lazım?
Fatih Altaylı'ya ne tür aşı lazım?

Fatih Altaylı'ya ne tür aşı lazım?

Fatih Altaylı, televizyon programlarında bıkmadan usanmadan yalanlarla Suriyeli mültecileri hedef almaya devam ediyor! Korona aşılarının tartışıldığı alakasız bir programda bile mülteci düşmanlığı yapan Altaylı'ya tepkiler çığ gibi büyüyor.

15 Aralık 2020 Salı 20:25A+A-

HAKSÖZ HABER

Son zamanlarda Suriyelilere karşı ırkçı tutumuyla öne çıkan Fatih Altaylı, Esed rejiminden kaçarak Türkiye’ye gelen sığınmacılara yönelik “asker” ve “işgalci” gibi çirkin ifadeler kullandı. Aşıların güvenli ve koruyucu olup olmadığı tartışmasında Altaylı’nın yalan olduğu aşikar bir dizi provokatif söylemleri, gazetecilerin bir kısmının halkı aydınlatmak bir tarafa ırkçılık ayrımcılık bataklığına çekmekle vazifeli olduğunu teyid etmiş oldu

Habertürk ekranlarında Suriyeli sığınmacılara karşı ayrımcı ve ırkçı ifadeler kullanan Fatih Altaylı, “Türkiye'yi Suriye'ye savaşsız kaybettik. 4 milyon askerle gelip Türkiye'yi esir almış gibi görünüyorlar. Meclis kürsüsünden bağırmakla olmuyor bu işler" diye konuştu.

Suriyelilerin son derece özgür olduklarını, hiçbir yükümlülüklerinin olmadığını ve yasakların onları bağlamadığını söyleyen Altaylı, ırkçı tutumunun yanında bir de cehaletini ortaya koymuş oldu.

Sözde Türkiye’nin en iyi gazetecileri arasında gösterilen Altaylı’nın Suriyeli sığınmacılarla ilgili şehir efsanelerini dile getirmesi kendisi için bir utanç vesikasıdır!

Katil Esed rejiminden kaçarak Türkiye’ye sığınan mazlumları “asker” ve “işgalci” olarak gören Fatih Altaylı, ırkçı fikirleri beslemeye devam ediyor. Bazı sivil toplum kuruluşları Altaylı'nın ırkçı-ayrımcı yalanları hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirttiler!

.jpg2-198.jpg4-116.jpg

mul.jpg

HABERE YORUM KAT

7 Yorum