1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Irkçı-Faşist Ümit Özdağ Rezil Olmaya Doymuyor!
Irkçı-Faşist Ümit Özdağ Rezil Olmaya Doymuyor!

Irkçı-Faşist Ümit Özdağ Rezil Olmaya Doymuyor!

Afganistan, Suriye gibi ülkelerdeki zulümden kaçarak Türkiye’ye sığınan muhacirler konusunda kışkırtıcı paylaşımlarıyla öne çıkan Ümit Özdağ ne iftiraya doymak ne de bunca yalanlamaya rağmen arlanmak bilmiyor!

05 Kasım 2019 Salı 13:27A+A-

HAKSÖZ-HABER

Bütün ırkçı-faşistler birbirine benzer teorisinin doğrulanmış örneği Ümit Özdağ, Avrupa'daki zavallı faşistler gibi aynı argümanlarla Türkiye'de muhacir düşmanlığı yapıyor.

Akla ziyan istatistikler, geleceğe ilişkin saçma sapan grafikler, tamamen yalan ve uydurma veriler üzerinden kamuoyunu yanıltma daha doğrusu korkutma amaçlı manipülasyonlar.

Ha unutmadan söyleyelim: Bahsedilen kişi aynı zamanda kendisine Profesör diyor.

Irkçı kesimlerde de üstad muamelesi görüyor.

Nasıl akademisyen olduğu ayrı bir mesele ama gerçekten de ırkçı-faşist güruha ancak böyle biri rehberlik edebilirdi.

Ümit Özdağ mütemadiyen yalan bilgiler üzerinden kamuoyunu yanıltmaya çalışırken Göç İdaresi Müdürlüğü de tekzib yayınlayıp bu kişinin yalanını yüzüne vuruyor.

Normalde insan mahcubiyet duyar ama nerde?

Şimdi de Afgan çoban haberi üzerinden bir yalan dalgası oluşturma çabası yine Göç İdaresi Müdürlüğü'nün okkalı duvarına tosladı.

Göç İdaresi Müdürlüğü'nü bu ırkçı-faşistlerin, her türlü yalan ve saçma sapan iddiayı dillendirmekten çekinmeyen zavallılar karşısında olması gerektiği gibi durduğu için tebrik ediyoruz.

Vicdanını yitirmiş bürokratik ruhsuzlar gibi davranmadığı için de... 

 

5876.jpg 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum